Krabbe & hummer festivaler

Krabbe & hummer festivaler

Mens krebsdyr kan variere i størrelse fra en vand loppe måling 1/125 af en tomme til 12-fods japanske edderkoppekrabbe, de mest alment fejres arter--er mindst i køkkenet--krabber og hummere. De mest almindeligt forbruges krabber er konge, sten, sne og blå sort og bruges som hovedingredienser i supper, dip, saucer, entrees og selv sushi. Mens hummere bruges også i lignende opskrifter, er de ofte serveret med bare deres haler og crackable kløer som den berømte parabol. Hvis en parabol er ikke nok, grab en hagesmæk, mini gaffel, nogle uafgjort smør og få sprængning på nogle af USAs krabber og hummer festivaler.

Få madlavning på Floridas blå Krabbe Festival

Palatka, Floridas blå Krabbe Festival lover afholdes årligt over Memorial Day weekend i maj, familie sjov. Med karneval forlystelser, spil, fiske-og cook-offs, live musik og flåd, denne sydlige festival ikke kun fejrer cerulean-farvet krebsdyr, men har til formål at mindes de faldne medlemmer af det amerikanske militær. Denne riverfront soiree er altid gratis og åbent for alle aldre.

Kæmpe For blå Krabbe

Siden sin start tilbage i 1981, har den lille flod verden berømte blå Krabbe Festival bringer blå Krabbe til masserne. Nu, med fremmødekontrol nærmer sig 50.000 mennesker, det betragtes som en af de største festivaler i det sydøstlige region. Fejrer krabber samt de lokale fællesskaber af Little River, North Myrtle Beach og Grand Strand område, har dette krebsdyr part også levende musik, over 200 kunsthåndværk Leverandører og et børneområde. Børn kan komme gratis via en downloades pass på festivalens hjemmeside, mens voksne post kan købes ved ankomst, eller på forhånd pr. dag eller for hele weekenden.

Ubegrænset crackin ' i Maryland

National Harbor og Baltimore Krabbe og øl festivaler er identiske tvilling festlighederne, at beviser Maryland tager sine partier og dens krabber alvorligt. Mens de nyder levende underholdning - inklusive en menneskelig størrelse gamle Bay krydderier mascot - kan disse festival deltagere få sprængning på mere end 50.000 krabber i National Harbor og over 20.000 krabber i Baltimore. Ud over de krabber og andre a la cart elementer har den to-city Krabbe og øl Festival "All-du-pleje-til-smag" sprut, herunder håndværk øl, vin og spiritus. Mens de ikke tage højde for vegetarer, har festivalen krebsdyr-mindre genstande som hotdogs og burgere samt gratis vandmelon til køle ned i sommervarmen.

Kærlig hummere i Maine

Maine er næsten synonymt med hummer, så det er ingen overraskelse, at den kystnære by Rockland kaster en fire-dages krebsdyr fest. Maine hummer Festival ligger langs vandet ved havnen Park, fuld af hummer mad, flåd og aktiviteter. Festivalen omfatter også en sjov køre, landevejsløb og gang, en Hummer kasse race, interaktive marine liv telt, kunsthåndværk og en dampende madlavning konkurrence. For dem der kan lide at sidde tilbage, slappe af og blive underholdt, der er også levende musik og en parade. Optagelse pris varierer, men Maine hummer Festival er gratis på familie dag.

Las Record-Breaker

Hævder to seafood superlativer, Los Angeles hummer havnefest byder Guinness World Record for de fleste fiske-og skaldyrsretter serveres på en udendørs begivenhed og er den selvbestaltede verdens største hummer festival. De har også prale af verdensberømte rabat hummer måltider, pirater, up-and-coming og velkendt musik handlinger og gratis parkering. Det er vigtigt at bemærke, at havnen i Los Angeles ligger i San Pedro, Californien, og er omkring 20 minutters kørsel fra downtown Los Angeles.

Kodiak's Catch of the Day

Discovery Channel kan have kaste lys over den barske crabbing betingelser Alaskan fiskere ansigt mens rufferi den søde kød af statens konge krabber på sit show, "The Deadliest Catch," men besøgende til vores nordligste stat behøver ikke trodse de hårde farvande. I stedet, krabbe elskere kan hovedet til Kodiak Island Kodiak Krabbe Festival hvor de vil finde forlystelser, spil og gnavne fødevarer. De har endda en plakat og logo konkurrence hvor de valgte designer arbejde kan blive opdaget på plakater, jakker, pins, yoga bukser og meget mere.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com