Hvordan skal jeg afhænde gamle ski i Colorado?

Hvordan skal jeg afhænde gamle ski i Colorado?

Hvis du er i Colorado og forsøger at slippe af med ski, der er meget gammel eller slidt, kan det være svært at finde et sted, der vil købe dem eller være i stand til at vende dem til en fortjeneste. Smide gamle ski ud betyder ender de på lossepladser. I stedet for søger at sælge gamle ski eller dumpe dem i Colorado lossepladser, overveje genanvendelse, upcycling eller handel i et par gamle til en ny.

Instruktioner

• Genbruge gamle skiudstyr, så det ikke ender i et deponeringsanlæg. Virksomheder som Colorado Ski & Golf eller Boulder Ski tilbud vil tage dit udstyr og enten donere det til en velgørende organisation eller sende det væk til at blive taget fra hinanden for at skabe nye produkter, afhængigt af anvendeligheden af din gamle ski og skiudstyr.

• Handel med dine ski gear. Nogle virksomheder tilbyder trade-in programmer for nyt udstyr. Du kan også handle med andre skiløbere på kendte Fællesskabets handel sites som Craigslist eller Freecycle.

• Upcycle dine ski at gøre møbler og husholdningsartikler. Hvis du ikke er tilbøjelige til at gøre noget selv, overveje at tage eller at sende dine ski til Green Mountain Ski møbler, SKI-TEC, Skichair eller Reeski, hvor der kan skabes noget for dig.

• Donere skiene brugbar. Boulder Sports Recycler, Gear4Good og sport gave alle acceptere brugt sportsudstyr enten til forsendelse eller til at give mennesker uden adgang til skiudstyr. Goodwill og Frelsens hær også accepterer donationer året rundt.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com