Hvordan til at håndtere Breakouts

Hvordan til at håndtere Breakouts

Ansigtshuden er en af de første ting, som folk lægger mærke til om dig. Udbrud kan gøre du føler dig selvbevidst. De er almindelige helst at hormoner svingende, sådan som i ungdomsårene og endda overgangsalderen. Som alle har forskellige hud behov, kan det tage nogle trial and error til at håndtere breakouts. Det er vigtigt at lære at behandle udbrud, og forhåbentlig forhindre dem. Det er også vigtigt at blive sikker under udbrud.

Instruktioner

• Vask dit ansigt to gange dagligt, en gang om morgenen og en gang om natten før sengetid. Om morgenen bruge en blid sæbe. Om aftenen, bruge en sæbe, der indeholder salicylsyre. Dette vil behandle bumser, du har og forebygge fremtidige udbrud. Brug fingrene til at vaske dit ansigt. Vaske af med en blød vaskeklud og varmt vand.

• Behandle eksisterende bumser med en creme, der indeholder benzoylperoxid. Ifølge Joshua Zeichner, en hudlæge, bruge en creme, der indeholder op til 5 procent benzoylperoxid. Der er cremer, der indeholder 10 procent, men de er irriterende for huden. Anvend en ært mængden af fløden til bumser. Gøre det før sengetid. Hvis du oplever irritation, gælde det hver anden aften.

• Anvende aktuelle recept acne medicin til bumser. Du bliver nødt til at besøge lægen, helst en hudlæge for at få medicinen. Muligheder for aktuel receptpligtig medicin omfatter clindamycin, Tazaroten og trenitoin. Følg lægens instruktioner om overførelse.

• Anvende concealer makeup for at dække breakouts. Dette er kun et nødvendigt skridt, hvis du føler dig komfortabel iført makeup. Hvis du bære foundation makeup, gælde concealer efter påføring af foundation. Påfør en lille mængde over udbrud, ved hjælp af ren fingre, og blande ind i huden.

Tips & advarsler

  • Langvarig brug af benzoylperoxid kan føre til tørhed og irritation.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com