Massachusetts arrangementer, messer og festivaler

Massachusetts arrangementer, messer og festivaler

Staten Massachusetts tiltrækker tusindvis af turister søger at besøge historiske steder såsom Bunker Hill Monument og nyde uddannelses steder såsom Boston Science Museum. Masser af staten messer og festivaler afholdes også i Massachusetts, herunder den Wellfleet OysterFest at egenskaber en østers udtagning konkurrence, kunst og kunsthåndværk tabeller og lokalt tilberedt mad.

Marbleheads årlige Fall Festival

Afholdes hvert år i byen Marblehead, Massachusetts, de begivenhed funktioner en chowder og chili fest og hø forlystelser for børnene. Sponsoreret af Marblehead Chamber of Commerce, omfatter denne festival også en stor kunst og udstille display på abbed Hall, på festivalpladsen. Sagen er afholdt i løbet af den sidste weekend i September, og også byder på lokale grupper spiller på hovedscenen. En helbredende kunst telt er præsenteret, og børnene opfordres til at vise deres græskar-udskæring færdigheder.

Marbleheads årlige Fall Festival

62 behagelig St.

Marblehead, MA 01945

781-631-2868

marbleheadchamber.org

Topsfield Fair

For det første arrangeret af Essex landbrugs samfund i 1818, Topsfield messen er blevet afholdt årligt siden og funktioner en kæmpe-græskar konkurrence, sand skulpturer placeret overalt i markedspladser og karneval forlystelser. Denne messe afholdes hver oktober i byen Topsfield, og byder på forskellige dyr som geder, Shetland ponyer og lam, der kan være forkælede børn når de ledsages af en forælder. Midway-området indeholder forlystelser, der omfatter en 30 fod høje rutschebane, radiobiler og spinning tekopper. Nationalt touring musikalske kunstnere som Boys Like Girls, har onkel krakker og Chubby Checker spillet den vigtigste festival scene.

Topsfield Fair

207 Boston St.

Topsfield, MA 01983

978-887-5000

topsfieldfair.org

Livet er godt Festival

Byder på tre store faser for musikgrupper, er livet godt Festival er en to-dages arrangement på Prowse gård i Canton, Massachusetts. Denne festival "God Kids" zone har hands-on spil med interaktive kunst aktiviteter for børn. Kid-venlige musikgrupper udfører i dette afsnit. Alle festivalens overskud går til The Life er god Kids Foundation, hvis mål omfatter at hjælpe børn overvinde vold. Kunst for alle vægmaleri er sammensat af mere end 1.500 billeder skabt af tidligere festival besøgende. Musik kunstnere som Jason Mraz, Ziggy Marley og Ben Harper har spillet denne begivenhed.

Livet er godt Festival

Prowse Farm

Canton, MA 02021

888-339-2987

lifeisgood.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com