Pilates øvelser under graviditet

Pilates kan være en gavnlig øvelse system for gravide kvinder. Fokus på at styrke mavemusklerne, ryg og bækken bidrager til at øge udholdenhed og lette arbejdskraft. Koncentration på fleksibilitet hjælper dem især tight hamstrings, at gravide kvinder oplever. Først og fremmest kan Pilates bidrage til at forbedre balance, der er kompromitteret som en kvindes graviditet skrider frem. Ifølge Nora Gomez-Dears i styrkelse af din graviditet (Mat) workshoppen præsenteres på Power Pilates Dallas konference, bør Pilates studerende være opmærksomme, når de arbejder ud.

Advarsel

Hvis du ikke har gjort Pilates før din graviditet, ikke Begynd en Pilates træning under din graviditet. Ifølge Gomez-Dears er det vigtigste element i Pilates med gravide klienter sundheden for barnet. Altid konsultere din læge før du deltager i et træningsprogram under graviditet.

Overvejelser

Når en Pilates klienten er gravid, hormoner begynder at ændre og du kan miste opfattelse af hvor langt du stretching. Arbejde på mindre end halvdelen af niveauet af din normale træning intensitet.

Første Trimester

For det første trimester, Følg nybegynder eller mellemliggende mat orden som sædvanlig.

Andet Trimester

I løbet af andet trimester, instruktøren bør begynde med fokus på mindre bevægelser og ændre øvelser til at rumme den gravide klient.

Tredje Trimester

I tredje trimester, kunne nogle læger instruere en gravid klient til at begrænse eller begrænse enhver tid liggende på ryggen. En Pilates instruktør kan ændre klasser ved hjælp af apparater såsom en bold eller liggende sæde til at fuldføre mat øvelser.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com