Hvordan man åbner en fodbold butik

Fodbold er spillet og overvåget af stadigt stigende antal både personligt og på tv. Ifølge den markedsundersøgelse gruppen Black & Co fylder forretningen 5 milliarder dollars om året i USA alene, og voksende. En fodbold butik i en god beliggenhed kunne være en indbringende forretning for dig, også. Denne artikel definerer de skridt at tage for at åbne en vellykket fodbold butik, herunder nogle åbne dag retningslinjer.

Instruktioner

Hvordan man åbner en fodbold butik

• Udvikle din forretningsplan, som hovedsagelig fortæller dig hvordan finansielt levedygtige din fodbold butik kan være, givet forventede store trafik, indtægter og udgifter. Et nyt indkøbscenter i nærheden af en fodbold spiller skole ville have gode muligheder, især hvis din kontrakt kan give at ingen direkte konkurrent kan åbne en lignende butik i storcenteret efter eget valg.

• Registrere virksomheden med regeringsorganer som krævet ved lov og sikre alle andre licenser, der kræves. Føderale, statslige, regionale, Amt og by regeringer ville have licenskrav, at du skal have, før du kan åbne en butik.

• Registrere virksomheden med regeringsorganer som krævet ved lov og sikre alle andre licenser, der kræves.

• Ansætte personale til butikken, startende med din butikschef derefter butik Salgsassistent og baglokalet og lager assistent. Din bedste kilde til disse ville være dem med erfaring i den nøjagtige samme forretning, men hvis disse ikke er tilgængelige, dem med erfaring i andre sportstøjet eller sports-butikker vil være tilstrækkeligt. En headhunter agenturet kunne være nyttigt.

• Bygge eller købe de nødvendige stativer og hylder, skabe og skuffer for din beholdning og andre behov.

• Bestil produkter til din oprindelige beholdning, herunder reklamegaver såsom plakater og mulige gaver til din butik åbner. Du kunne starte med at kontakte de forskellige forhandlere af navn mærker af fodbold gear og udstyr som Adidas, Nike, Puma og Reebok.

• For din butik åbningsdagen udover at arrangere dit produkt display smukt, Inviter en æresgæst som en national soccer figur, samt potentielle kunder fra de omkringliggende områder. Dekorere butikken og dens udvendige omkreds med farverige bannere og plakater af berømte fodboldspillerne og teams, og tjene billig men smagfuld bid og drinks.

Tips & advarsler

  • Oprette en online butik som en ekstra kilde til potentielle indtægter. Tjek leverandører af fodbold produkter fra udviklingslandene, der kunne være gode kilder til billigere eller bedre produkter og promo elementer. Kvinder udgør en stor del af fodbold markedet så glem ikke at bestanden op på emner for dem. Produkter til dommere og målmænd er også vigtige. Din butik personale bør ikke kun kendskab til produkterne men også fortrolig om spillet af fodbold.
  • Mangfoldighed af fodbold varer tilgængelige i markedet kan føre til overbelægning som øger lageromkostninger og fylder butiksareal. Se dit budget til åbningsdagen som emner som en verdenskendte fodboldspiller, som gæst af ære og mad til en store gæsteliste kunne få ud af proportioner.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com