Kan du finde muslingeskaller i Bahamas?

Kan du finde muslingeskaller i Bahamas?

Blå himmel. Vajende palmer. Pink-sand strande. Dronning konkylier. Bahamas. SCUBA dykkere og snorklere kender det meget godt. Overfladen af klart turkis-blå vand omkring øerne er som en portal til en anden verden. Men ikke sælge korte strandene disse farvande splash på. Jagt efter skaller på strandene i Bahamas er intet mindre end fantastisk: et skatkammer af farverige og eksotiske muslingeskaller venter både afslappet og alvorlige collector.

Øernes langt-Out

Strande i de ydre øer-- eller i farvande lige ud over dem--er, hvor de fleste skaller er at finde. Blandt disse øer, som kan nås med båd eller fly, er Abacos, en 120-mile-lange kæde af små øer adskilt fra Atlanterhavet med en perlerække af øerne. Vandet ligger klemt inde mellem disse to linjer af øerne er en lavvandet, turkis-blå snorkler paradis kaldet havet af Abaco. Med hensyn til afskalning til at nydes på andre ydre øer, er Andros Island tilstødende til planet's tredje største barrier reef. Crooked Island har miles af uberørte strande, koral haver, kalksten huler og selv resterne af en britisk fort bygget til at forsvare øen fra pirater. Og Eleuthera er en blyant tynde ø med miles af både Rosa og hvidt sand strande at gennemsøge.

Det gamle Shell spil

Hundredvis af marine arter producere udsøgte skaller fundet i de lavvandede farvande eller liggende på højvande linjer af Out øen strande. Sand dollars er fælles. Skaller af store queen konkylie (udtales "Snabel"), som er den eneste konkylie spist i øer, der findes næsten overalt. Mere eksotiske skaller, som kongen, dronningen eller kejser hjelm skaller findes også omkring de ydre øer, som er Vestindien clank, pink konkylie og roller konkylier. Du kan også finde en relativt sjældne rooster konkylie i nærheden af Crooked Island, lille blødning tand nerite sneglehuse, næsten overalt og endda et par toskallede skaller som pen shell eller sunrise tellin.

En solnedgang af skaller

En hel overflod af skaller vil blive fundet på strande ved lavvande, især i nærheden af højvande mærke. Somerset Creek Beach på Andros Island, i virkeligheden, fik sit navn fra faktum, at millioner af skaller af varierende farver er deponeret i bands som tidevandet aftage indtil mile-lange strækning af kysten begynder at ligne de eksamen farver af den nedgående sol. På Eleuthera, i mellemtiden, dynger af dronning konkylie, nettede oliven, sande tulip skaller og andre hober sig op i dynger på strandene, særligt efter orkaner. Det var ikke en fejl, efter at alle, at Eleuthera blev udnævnt som en af de øverste afskalning strande på østkysten af Coastal Living magazine.

Hvad skatte ligger under

En anden måde at kigge efter skaller er med en maske og snorkel i klar, rolig, lavvandede farvandet ud-øerne, som vrimler med levende skaller. Conch feed i hundredvis i den tykke tang. Rooster konkylie, ikke en nem shell at finde, er blevet fundet blandt de klippefyldte rev off Crooked Island. Og snorklere kan endda finde Tritons trompet skaller så stor som 18 inches lang i vandkanten. Der er ingen begrænsninger på indsamling og tage tomme skaller hjem, men shellers beundrer levende bløddyr skal lade dem og deres skaller i havet for at sikre artens fremtid.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com