Camo maleri Tips

Camo maleri Tips

Ved hjælp af camouflage er en god måde at blande ind i naturlige omgivelser, så du og din gear ikke stå nemt. Soldater, jægere og naturfotografer bruge camouflage, almindeligvis benævnt "camo". Mønsteret bruges på tøj og fysiske elementer, der kan kræves, såsom våben, træet står og selv biler. For høj kvalitet resultater når du maler camo på disse elementer, skal du holde et par grundlæggende tips i tankerne.

Forberedelse af overfladen

Uanset hvad du maler, er det vigtigt at starte ved at rengøre overfladen. Vaske bort alle snavs, fedt og olie, der kan have indsamlet. Disse stoffer forhindrer malingen i at komme i direkte kontakt med den vare du maleri og kan resultere i for tidlig afskalning og peeling. Altid rene og tørre hele overfladen før maleri.

Overveje omgivelserne

Tager tid at tænke om indstillingen i som din camouflage vil blive brugt. Dette vil have en direkte indvirkning på de farver, du vælger, og det mønster, du bruger når du maler. En båd eller duck blind, for eksempel, kan være malet med en mørk base coat at ligne vand og en top coat, der har lodrette streger ligner græs og siv findes i vandet. Derimod kan et træ stå males på en måde til at bedre passe ind blade med en lys farvet base coat at blande ind i himlen. Tænk på hvor camo vil blive brugt, hvad planter er i området og de primære farvekombinationer er.

Maling i lag

Start ved at anvende en base coat. Den grundmaling vil være en solid pels, der dækker hele overfladen af element bliver malet. Denne pels bør være en farve, der vil blande godt ind i de naturlige farveskema i området hvor camo vil blive brugt. De fleste mennesker bruger enten sort, mørk grøn eller beige som en base coat, selvom lys grøn og brun er også almindelige.

Når den base coat er tør, anvende yderligere farvemønstre. Du vil helst bruge tre farver bortset fra underlak, som kan overlappe hinanden i semi-tilfældigt mønstre, der forsøger at efterligne farvemønstre over de naturlige omgivelser. Disse kan ske enten fri hånd eller med anvendelse af camouflage stencils, producerer et mere professionelt udseende.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com