Restauranter i Westchester & Putnam amter, New York

Restauranter i Westchester & Putnam amter, New York

Westchester og Putnam amter har længe været soveværelse samfund, der tjener New York, men beboere og besøgende til området vil fortælle dig, at disse Fællesskaber er værdifulde destinationer i deres egen ret. Westchester er hjemsted for det kulturelle centrum, der er White Plains og Putnam County tilbyder de besøgende en mere pastorale indstilling. Hvad begge amterne har til fælles, er imidlertid et væld af restauranter og spisesteder at vælge imellem.

Tjæreholdige Lodge

Længe blev et armatur i Port Chester restaurant scene, Bie Lodge overtaget af bemærkede kok Mario Batali i 2008 og givet en tiltrængt makeover. Tjæreholdige Lodge er som det står i dag en opskalere trattoria, der serverer både traditionelle og nye italienske retter. Menuen omfatter favoritter såsom osso buco alla Millanese; fisk elskere kan bestille vilde stribede bas alla livornese; og dem, der foretrækker enkle pasta kan prøve garganelli med funghi trifolati. Et højdepunkt af Bie Lodge, er som med alle Batali egenskaber, det omfattende vinkort. Gæsterne kan vælge fra nogen af de næsten 300 italienske vine, prismærket af $30 til mere end $200.

Tjæreholdige Lodge

18 Mill St.

Port Chester, NY 10573

914-939-3111

tarrylodge.com

Elementer Food & Spirits

White Plains er kernen i Westchester County, og er formentlig dens økonomiske og sociale center samt. Således elementer Food & Spirits restaurant serverer en menu af nye amerikanske retter og regninger sig selv som havende en "Manhattan vibe." Forretter til diners omfatter en pocheret pære salat og små fladbrød pizzaer, mens entrees omfatte flatiron bøf, New Zealand rack af lam og fem-spice korte ribben. Der er et udvalg af sandwiches og wraps til mindre formelle lejligheder samt. En af elementets styrker er som en destination for private parter: Hors d'oeuvres, åben bar og buffet pakker er alle tilgængelige.

Elementer Food & Spirits

161 Mamaroneck Ave.

White Plains, NY 10601

914-358-4930

elementswhiteplains.com

Plumbush Inn & Restaurant

Putnam County ligger lige nord for Westchester County og tilbyder de besøgende mere landlige valg, såsom Plumbush Inn & Restaurant. Beliggende i kolde forår, en by måske bedst kendt for sine mange antikke butikker, er Plumbush Inn & Restaurant karakteriseret ved en menu af lys, rustik billetpris. Forretter omfatte chestnut-ristede rosmarin rejer med østerssauce, og entrees omfatte Alaskan laks med hele korn sennep og en ahorn glasur. Chilenske sea bass encrusted med hasselnød og basilikum koriander mynte sauce er også tilgængelige. Plumbush Inn & Restaurant er bemærkelsesværdige, ud over sin restaurant, accommodations er tilgængelige samt catering til begivenheder såsom bryllupper for op til 180 gæster.

Plumbush Inn & Restaurant

1656 rute 9D,

Kolde forår, NY 10516

845-265-3904

plumbushinn.net

Toro Restaurant

Bare 20 miles øst for kolde forår i byen Carmel er den asiatiske restaurant Toro. Diners her behøver ikke vælge mellem japansk eller kinesisk køkken. begge er på menuen. Forretter omfatte traditionelle kinesiske favoritter såsom forårsløg pandekager og udbenet Spareribs, og general Tsos kylling er blandt entrees. Toro tilbyder også et komplet supplement af sushi og sashimi, herunder særlige ruller, der er en hilsen til lokale sports fans. Yankee roll er lavet med spicy tun, ål og laks, mens en Mets rulle indeholder rejer tempura og laks.

Toro Restaurant

1679 rute 6

Carmel, NY 10512

845-228-1700

torocarmel.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com