Brasilien rejser sikkerhed

Brasilien rejser sikkerhed

Brasilien er kendt for den pulserende by Rio de Janeiro, pulverformige hvide sandstrande og den festlige musik-fyldt karneval. Desværre, nogle af Brasiliens største attraktioner tegne en usmagelige kriminelle element. Brasilien har fået ry for sin høje grad af kriminalitet og vold, især i de store byer. Minimere din risiko for at blive offer for en forbrydelse ved at udøve lidt sund fornuft når nyde de blændende seværdigheder i Brasilien.

Karneval

Ifølge Foreign and Commonwealth Office, bør rejsende være særligt på vagt om kriminalitet før og under karneval--en årlig festival afholdt 40 dage før påske. En sæsonbestemt stigning af røverier opstår omkring dette tidspunkt. De store skarer af besøgende og revelers gøre let mål for lommetyve og tyve. Være særligt omhyggelig med at holde hovedet koldt om dig, hvis du har et par festlige drinks

Strande

Brasilien rejser sikkerhed

Stranden er en førsteklasses jagtområde for smålige tyvene.

Holde dine kameraer, punge og tegnebøger tilbage på hotellet når du besøge stranden--en prime spot for tyveri. Smålige tyvene er ikke den eneste sikkerhed angå mens fange solen på Brasiliens fantastiske strande. Amerikanske udenrigsministerium advarer besøgende om de stærke og farlige riptides stødt på mange af Brasiliens strande, herunder Rio og Fortaleza. Strandene i nordøstlige Brasilien opleve en højere forekomst af hajangreb end resten af landet.

Gadekriminalitet

Voldsmænd og lommetyve er et problem for både besøgende og lokale. Lonely Planet advarer mod vandre rundt turistområder i en jet-laggede tilstand, gør dig selv en indlysende mål. Bære kun det mindste beløb af kontanter til dag på din person. Opbevare en kopi af dit pas med dig og sætte originalen på et hotel i sikker. Hvis du er offer for en forbrydelse, ikke modstå--vil du være mindre tilbøjelige til at komme til skade. Farlige tider omfatter aftener og efter mørkets frembrud. Gadekriminalitet forekommer normalt i Sao Paulo, Rio de Janeiro, Salvador og Recife.

Favelaer

De fattigste kvarterer i Brasilien er kendt som "favelaer." Brasiliens barakbyer er meget farlige steder for turister. Politiet ofte styre fri af favelaer på grund af ukontrollerede kriminelle aktivitet inde. Lonely Planet siger ikke at vandre ind i favelaer, medmindre du er en troværdig guide.

Pengeautomater og kreditkort

ATM-maskine svig er på fremmarch i Brasilien. Fidus indebærer hacking en persons højde, når han bruger en ATM-maskine. Bruge maskiner inde i banken. Altid skjule din pinkode, når udbetaling af penge. Bankkort og kreditkort kan klones uden din viden. Det amerikanske udenrigsministerium rapporterer hændelser af uautoriserede debiteringer vises på kreditkort, når de besøgende vender tilbage fra Brasilien. Overvåge din bank online for varigheden af dit besøg til at undgå enhver ubehagelige regninger, når du vender hjem.

Narkotika

Narkotikahandel er et problem i Brasilien. Styre uden om rekreative stoffer ophold sikker og ud af problemer. Undgå at blive offer for dato voldtægt lægemidler ved at købe dine egne drikkevarer og holde dem med dig på alle tidspunkter. Rapporter om voldtægt og seksuelle overgreb er lave i Brasilien men dato voldtægt lægemidler anvendes også til at lamme ofre for røveri og tyveri.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com