Sådan erstatning for tørrede kikærter på dåse

Sådan erstatning for tørrede kikærter på dåse

Kikærter, også kendt som garbanzo bønner, er den primære ingrediens i hummus, en mellemøstlig stil sprede anvendes på brød eller som dip til friske grøntsager. Kikærter er også brugt i falafel og som en ekstra protein element i salater, røre-yngel opskrifter, supper og karryretter eller brændt til en varm snack mad. Purister kan hævde at dåse kikærter give mindre smag og ernæring end deres tørrede kolleger, men på grund af den langvarige tilberedningstid kræves for tørrede kikærter, en travl kok kan stole på de dåse ærter til en hurtig erstatning.

Instruktioner

• Reserve væsken fra dåse kikærter, når du foretager hummus. Vandet anvendes til pakning af bønnerne bevarer nogle smag fra bønnerne og kan bruges når udtynde hummus under blanding proces. Ved hjælp af det reserverede vand hjælper også gør hummus cremet uden at overbelaste fadet med olie. Nogle kokke også gerne at bruge væsken til at fugte falafel dej eller til brug i mosede chick ært retter.

• Kontrollere opskrift på kylling ært retter og mærke, hvis tilberedningstiden inkorporerer tid til madlavning de tørrede bønner, som kan tage op til 90 minutter. Justere opskriften i overensstemmelse hermed, siden dåse kylling ærter er allerede kogt og kræver ikke yderligere madlavning.

• Tilføj drænet kikærter i supper, lynsteg opskrifter og karryretter til enhver tid under tilberedningen. Kikærter holde deres tekstur og form meget godt, selv når dåse. De nedbryde ikke let og vil hjælpe smag fadet jo længere de integrere med andre ingredienser.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com