Sådan Giv dig selv en falsk tatovering

Sådan Giv dig selv en falsk tatovering

Tatoveringer er spændende kunstværker, der tillader en person til at vise oplysninger om sig selv på hans krop. Hvis du vil udseendet af en tatovering uden permanens af en, du kan sætte en falsk tatovering på kroppen og det ser næsten så virkelige som en normal tatovering. Dette tillader dig at se hvordan du kan lide tatoveringen, hvis det er noget du vil i lang tid og hvordan du virkelig føler om sportslige blæk. Falske tatoveringer er også en måde for mindreårige mindreårige til at eksperimentere med kropsudsmykning uden at have nogen varig effekt.

Instruktioner

• Rens huden hvor du vil placere den falske tatovering. Vask med sæbe og vand og dup det tørt med et håndklæde. Dette fjerner enhver snavs eller snavs, der kunne komme under tatoveringen.

• Læg en ren vaskeklud i rent rindende vand fra vasken og så vride vaskeklud tør. Afsætte vaskeklud.

• Anbring den falske tatovering på den placering, du ønsker det skal vises. Arrangere falske tatovering, papir eller plastik side vender opad mod dig og blæk side vender din hud.

• Hold papiret og gnid over den falske tatovering med dine fugtige ansigt klud. Tatoveringen vil komme ud af papir og overføre til din hud. Tillad papir til at forblive på plads for omkring et minut, inden du løfter det. Dette forhindrer din falske tatovering fra rynker eller bryde på din hud.

• Tillad fem til ti minutter for tatovering til at sætte på din hud. Dette medvirker til at forhindre det fra gnide alt for hurtigt.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com