Hoteller i nærheden af Quivero, Arizona

Hoteller i nærheden af Quivero, Arizona

Quivero er et lille samfund i Arizona i Coconino County, beliggende i en højde af 6,060 fod. Det er så lille, at det har udpeget som en "klasse kode U6 befolket sted," hvilket betyder, at det ifølge 2000 US Census, ikke har en officiel befolkning tæller eller et føderalt anerkendte officielle navn. Det er ikke overraskende, at der er ingen hoteller i Quivero, men det er temmelig tæt på Flagstaff og Sedona, 35-60 miles væk, som tilbyder mange indgivelse valg. Alle priser angivet er pr. januar 2011.

Best Western Pony Soldier Inn & Suites

Sunset Crater er en velkendt turist site rimeligt nær Quivero.

Best Western Pony Soldier Inn & Suites er et 3-stjernet pet-kammeratlig hotel i Flagstaff, omkring 35 miles fra Quivero. Det er ideelt beliggende for at besøge Lowell Observatory, Wupatki National Monument og andre seværdigheder. Hver suite er røgfrit, har kabel og satellit-tv og alle de sædvanlige faciliteter, herunder en gratis kontinental morgenmad. Værelserne koster mellem $62,99 og $100.99 per nat.

Hampton Inn Suites Flagstaff

Hampton Inn Suites Flagstaff er et 3-stjernede hotel ligger bekvemt tæt på Quivero, cirka 30 miles væk i bil. Det er også i nærheden af turistattraktioner såsom Grand Canyon, Meteor Crater og Painted Desert. Gæsterne kan nemt køre til Quivero for at deltage i udendørs aktiviteter såsom fiskeri, jagt, skiløb eller vandring med snesko om vinteren. Alle de sædvanlige faciliteter, sammen med en varm morgenbuffet er inkluderet i de natlige pris af $124 - $174.

Hilton Sedona Resort & Spa Hotel

Besøg de røde klipper af Sedona.

Sedona er ca 60 miles gennem spektakulære landskab fra Quivero. Bo på det 4-stjernede Hilton Sedona Resort Spa Hotel er en ideel måde at nyde de smukke røde klipper, der omgiver Sedona og deres fantastiske formationer. $209-$229/nat hotel ligger tæt på centrum shopping og gæsterne kan deltage i udendørs aktiviteter såsom ridning eller mountain bike riding. Spafaciliteter omfatter et massagerum, specielt designet for par, tai chi og qui gong klasser blandt andre typer af fitness-aktiviteter, og en 25-meter udendørs opvarmet swimmingpool.

Casa Sedona Bed & Breakfast Inn

Oak Creek Canyon i Sedona er tæt på Quivero.

Nyd dit ophold på det luksuriøse 3-stjernede Casa Sedona Bed & breakfast inn og stadig være kun en times kørsel fra Quivero. Visningen på Casa Sedona omfatter rød-hued Thunder bjerget, Sedonas højeste bjerg. Casa Sedona har modtaget hotel industris AAA fire Diamond award 11 gange i træk og har optrådt i "Best of the Best" segmenterne på Travel Channel. Værelsespriser varierer mellem $239 til $398 pr. aften. Faciliteter inkluderer en udendørs spabad, bløde badekåber, morgenmad og årstidens cider eller iste.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com