Hair Removal alternativer

Når det kommer til at fjerne pinlige krop og ansigtsbehandling hår, er der mange metoder til hårfjerning. Men disse tage tid--- og undertiden en masse penge. Hvis tid er dit problem, kan en simpel proces som blegning være svaret. Men hvis du lider af hirsutisme (uønsket, overskydende hår), kan det være tid til at se din læge.

Traditionelle metoder

Hårfjerning kan sidst midlertidigt, semipermanent eller permanent. Barbering og brug af depilatory cremer fjerne hår på overfladen af huden, der giver resultater, der kan vare et par timer eller et par dage. Voksning og sukkerbestrøningen, salon procedurer, der fjerner hår fra roden og resultere i en hår-fri zone varede fra to uger og to måneder.

Laser hårfjerning, som tager mellem seks og otte behandlinger til at give gode resultater i "bedste kandidater" (dem med lys hud og mørke hår) kan give permanent hår reduktion. Elektrolyse, formen mest permanent hårfjerning, indebærer, at hver hårsæk individuelt ved chokerende roden. Både laser og elektrolyse hair removal indebære en forpligtelse af tid og penge.

Hvis du ikke har tid til at barbere eller voks på en regelmæssig basis eller ikke har penge til semipermanent og permanent hårfjerning procedurer, er der en nogle muligheder, der ikke kræver, at du skal fjerne hår selv.

Blegning

Blegning er et alternativ for folk med bemærkelsesværdigt hår. Mens dette ikke fjerne hår, lysner det håret til at blande bedre med din hudfarve. Drugstore.com sælger hjem blegning kits designet for kroppen og/eller ansigt. Sally Hansen, Jolen og Surgistain er tre populære mærker.

Blegning hår er ligetil. Hvert kit leveres med en tube creme blegemiddel og en aktivator, der er blandet sammen og anvendt til håret. Efter ca. otte minutter er blegemiddel skylles af. Blegning bør ikke ske omkring øjne eller vaginale område. Den lettet hår vokser gradvist mørkere med tiden, nogle gange efter bare to uger eller op til en måned eller længere, efter hvilken hår kan være bleget igen.

Hår vækst hæmmere og Oral medicin

Vaniqa er et aktuelt fløde, der reducerer hår i ansigtet og er typisk ordineret til kvinder, der lider af hirsutisme. Vaniqa er ikke en rigtige spørgsmål, men et hår vækst inhibitor. Fordi det er en receptpligtig medicin, skal du kontakte din læge. De fleste forsikringsselskaber planer dækker ikke kosmetiske procedurer, så det er usandsynligt, at Vaniqa vil blive betalt af forsikring.

Vaniqa er ikke effektivt på alle kvinder; kliniske studier viste, at 58 procent af deltagerne oplevede mærkbar hår reduktion. Det tager også op til to måneder for Vaniqa at arbejde, så tålmodighed er påkrævet. Også, de fleste kvinder vil ikke opleve total hår reduktion ved hjælp af Vaniqa.

For at behandle hirsutisme, kan deres læge anbefale p-piller, hvilket reducere overdreven hårvækst ved at hæmme androgen produktion i æggestokkene. Der er også recept oral medicin til at mindske hårvækst kaldet "anti-androgener," den mest almindelige som er Spironolacton.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com