Pet kammeratlig hoteller med gratis morgenmad i Florida Keys

Pet kammeratlig hoteller med gratis morgenmad i Florida Keys

120-mile-lange Florida Keys ø kæde omfatter øerne som Key Largo, Islamorada, Marathon, lavere nøgler og Key West på den fjerneste punkt. Hvis dit næste feriemål er Florida Keys, er det nyttigt at vide, at kæledyr er velkomne på flere hoteller langs øen getaways med forudanmeldelse og undertiden et ekstra gebyr. Gratis morgenmad er en herlighedsværdi på nogle hoteller, lige fra en kontinental til fuld morgenmad.

Marina Del Mar Hotel

Marina Del Mar Hotel i Key Largo har 76 studio, en - og to-værelses indkvartering. Alle værelser er kæledyrsvenlige. Faciliteter omfatter en gratis kontinental morgenmad, opvarmet pool, whirlpool, tennis courts og fitness center. Hvert værelse har køleskab og kaffemaskine. Studio-lejlighederne har et fuldt udstyret køkken og sofabord eller spisestue-område og en og to-værelses suiter har et fuldt udstyret køkken og opholdsstue.

Marina Del Mar Hotel

527 Caribien kørsel

Key Largo, FL 33037

305-451-4107

marinadelmarkeylargo.com

Chelsea House--Key West Hotel

Chelsea House i Key West har 33 værelser og suiter, de fleste med en gæsteseng og skræddersyet til par. Den tidligere ejendom omfatter to victorianske palæer stammer fra 1888 til 1906. Kæledyr er tilladt på visse værelser, kun med advance arrangement ved at ringe til hotellet for information og tilgængelighed. En kontinental morgenmad er inkluderet samt andre bekvemmeligheder.

Chelsea House--Key West Hotel

709 Truman Avenue

Key West, FL 33040

800-845-8859

historickeywestinns.com

Palms Hotel

Palms Hotel hovedhuset blev bygget i 1889, og mere for nylig to-niveau gæst vinger blev tilføjet. Hotellet tilbyder et bredt udbud af logi, fra et dobbelt soveværelse med eget badeværelse til større suiter. Gratis morgenmad er tilgængelig, som typisk omfatter frisk frugt, kager og saft ved swimmingpoolen. Andre faciliteter er tilgængelige. Mod et ekstra gebyr, højst to hunde eller katte er velkomne inden for specifikke værelser forefindes. Nogle større hunderacer er ikke tilladt, så lånere bør bede før at forbeholde et værelse. Palms Hotel har også en politik, som hunde ikke efterlades på værelset alene medmindre kasser.

Palms Hotel

Historiske gamle bydel, Central West Florida

820 hvid St, centrale West FL 33040

800-558-9374

palmshotelkeywest.com

Ambrosia Key West

Ambrosia Key West har tropisk tema værelser til rådighed i to-værelse suiter, to-etagers townhomes og en to-soveværelse og to-bad hytte, hver med private bade. En fuld morgenmad tilbydes dagligt. Køleskabe, mikrobølgeovn og kaffe beslutningstagere leveres som en herlighedsværdi. Kæledyr er tilladt, men man skal ringe Ambrosia Key West for detaljer.

Ambrosia Key West

622 Fleming St.

Key West, FL 33040

305-296-9838

ambrosiakeywest.com

Islander Resort--Islamorada

Islander Resort har 114 beach-niveau enheder blandt 25 oceanfront acres indrettet i en 1950s vintage tema. En gratis kontinental morgenmad tilbydes dagligt. Kæledyr må gerne medbringes kæledyr værelse tilgængelighed og en ekstra $75 depositum. Andre faciliteter inkluderer et træningslokale, to opvarmede pools, picnic tabeller og udendørs grill.

Islander Resort

Mile markør 82,1

Islamorada, FL 33036

800-753-6002

islanderfloridakeys.com

Holiday Inn Express og Suites Marathon

Holiday Inn Express og Suites Marathon har 134 værelser og har en gratis, varm morgenmad dagligt ved den udendørs swimmingpool. Hotel er kæledyrsvenligt og 100 procent røg gratis. Andre faciliteter inkluderer gratis trådløs højhastigheds-internetadgang, fitnesscenter og værelser med mikrobølgeovn og køleskab.

Holiday Inn Express og Suites--Marathon

13201 overseas Highway

Marathon, FL 33050

888-465-4329

hiexpress.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com