De bedste måder at slippe af med kønsbehåring

De bedste måder at slippe af med kønsbehåring

Fjernelse af hår i den offentlige regionen er vigtig hvis du planto iført en badedragt eller en afslørende tøj, såsom shorts eller en mini-nederdel. Det kan være svært at vide, de bedste måder at slippe af med uønskede kønsbehåring. Der er mange metoder, du kan bruge, hver enkelt har sine egne fordele.

Barbering

Barbering er den gamle standby, der tillader dig at fjerne hår omkring pubesområde, hurtigt og effektivt. Barbering er relativt smertefri, og kan ske i meget kort tid, hvilket gør det den perfekte løsning til at fjerne hår med kort varsel. Sørg for at suge området der skal barberes i varmt for varmt vand i mindst 10 minutter før barbering, og bruge en hud conditioning barbering gel. Dette vil reducere og forhindre irriterende barbering udslæt fra udviklingslandene.

Depilatory cremer

Depilatory cremer og lotions fjerne hår ved kemisk blødgøring og smeltende håret akslen. Depilatory cremer arbejde hurtigt og fjerne risikoen for razor burn og razor bump, der kan opstå fra barbering. Disse cremer kan være meget stærk, så hvis du beslutter at bruge en depilatory creme til dit pubesområde, Sørg for kun at bruge cremen langs siden af den pubic regionen, være omhyggelig med ikke at få nogen creme på den sarte hud, på eller omkring kønsorganerne. Omhyggeligt følge vejledningen på pakken depilatory.

Voksbehandling

Voks trækker er håret ud af rødderne, vidunderligt, hvis du vil fjerne kønsbehåring hår mindre hyppigt. Hår, der er fjernet tager længere tid at regrow, hvilket giver dig flere dage af hår-fri hud. For en professionel voksbehandling, kan du besøge nogen skønhed salon eller spa, der tilbyder voksning omkring pubesområde. Du kan også købe en at-home voksning kit, som vil tillade dig at vokse din private områder i komfort i dit eget hjem.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com