Sådan Cure Bolt Carrier træk på en AR-15

Sådan Cure Bolt Carrier træk på en AR-15

AR-15 er en populær semi-automatisk riffel, værdsat af skytter og samlere både for sin præcision og rene linjer i sit design. Men ligesom sin militariseret version, M-16 overgreb riffel, det er også kendt som en høj vedligeholdelse våben. Enhver grus eller tilgroning, indsamler i handlingen kan medføre bolt luftfartsselskab forsamlingen til træk, hvilket igen resulterer i fejl at fodre og/eller fejl at udtrække brugte patroner. Når en straffesparksfelt bolt luftfartsselskab forårsager din AR-15 funktionsfejl, en simpel feltet strip og ren vil ikke få arbejdet gjort. Du bliver nødt til at adskille den øvre receiver og give hele bolt carrier gruppe en detaljeret rengøring.

Instruktioner

Demontering riffel

• Placer geværet i lodret stilling, med bagsiden af butt materiel hvilende på et stabilt underlag. Tryk ned på slip ring i bunden af handguards, derefter fjerne handguards.

• Brug en drift pin eller spidsen af en kugle til at presse i take-down, som det vil gå. Take-down pin er placeret på venstre side af modtageren, lige over brand omskifter. Swing på bagsiden af den øvre receiver fra den lavere receiver.

• Skubbe modtager pivot pin og skub det ud fra venstre mod højre. Adskille den øvre receiver forsamling fra den lavere receiver.

• Slå den øvre receiver, så bunden vender opad. Trække sig tilbage på opladning håndtaget til dias bolt luftfartsselskab ud af geværet. Fjerne bolt luftfartsselskabet og bolt fra riffel og satte dem på dit arbejdsoverflade. Fjern den opladning håndtag ved at trække det tilbage og op.

• Skubbe fyring pin bevarer pin ud af bolten. Brug en drift pin til at få det startet, derefter trække det ud resten af vejen i hånden.

• Sted bolt i låst position ved at skubbe i ansigtet af bolt luftfartsselskab. Drej bolt cam til en kvart-vending mod uret og trække det ud af den bolt. Skub slagstift ud bagsiden af bolt carrier, derefter fjerne bolten fra Flyselskabet.

Rengøring og smøring

• Skrub grundigt alle stykker af bolt og bolt carrier forsamling ved hjælp af en gennemtrængende renere. Bruge en slidt boring rengøring børste til at arbejde de ydre og indre overflader af bolt luftfartsselskab, carrier-tasten, fyring pin fordybning og fyring pin. Sørg for at fjerne enhver kulstof aflejringer eller begroning fra de låsning lugs og omkring emhætte.

• Tørre rengøring rester af alle dele ved hjælp af enten en ren klud eller gun rengøring pletter. Tør carrier-tasten, fyring pin fordybning og fyring pin hul ved hjælp af en piberenser.

• Fugt en rengøring patch med smøremiddel og let gnide ned fyring pin og fyring pin fordybning. Brug den samme metode for at smøre extractor, opladning håndtag og de indre og ydre overflader af bolt luftfartsselskab.

• Sættetid en rengøring patch i smøremiddel, derefter anvende en tunge frakke af smøremiddel til ydersiden af bolten. På samme måde anvende en tunge frakke af smøremiddel til bolt carrier dias og omkring cam pin.

• Samle riffel ved at følge trinnene i afsnit 1 i omvendt rækkefølge. Test affyre riflen, bemærker især funktion af bolt og emhætte. Enhver fejl til foder eller skubbe patroner kan indikere mere alvorlige mekaniske problemer med de våben, som bør behandles af en kvalificeret bøssemager.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com