Forskellige puré teknikker

Forskellige puré teknikker

Purere er en grundlæggende madlavning teknik som frugt, grøntsager og andre stoffer er blandet ind i en jævn blanding. Processen med at skabe en puré er blevet stærkt forenklet af moderne madlavning værktøjer. Forskellige pureeing teknikker og redskaber fungerer bedst for forskellige ingredienser og opskrifter, afhængigt af den ønskede konsistens og glathed af det endelige produkt.

Traditionelle

Den traditionelle metode til purere fødevarer kræver mad skubbes forsigtigt gennem finmasket en metal si eller ostelærred. Ifølge certificeret Master Baker Leslie Bilderback er denne metode stadig især nyttig for kartofler og andre fødevarer, som er særligt modtagelige over for en ændring i tekstur. Ved hjælp af en fin sigte kan også spare tid, når du arbejder for at adskille skræl fra kødet af en blød frugt, herunder tomater og blommer.

Blender

Blendere er en billig værktøj til at blande bløde fødevarer med væsker. Sammenlignet med andre pureeing værktøj, er blenderen langt mindre stærk, med betydeligt mindre vinger og en svagere motor. Når du bruger blender til oprette en puré, undgå at lægge for meget stress på motoren ved at sikre, at blandingen er mindst 50 procent væske. Undgå overbelastning beholderen, og indlede den pureeing proces ved at blande i små impulser. Si blandingen gennem en sigte til en tyndere slutproduktet.

Foodprocessor

Food processorer er blandt de mest effektive midler til purere hårde stoffer, såsom nødder eller frossen frugt, ind i en tyk pasta. I modsætning til blender har de fleste fødevareproducenter stærke sønderdeling funktioner for at skabe en homogen blanding af faste stoffer. En foodprocessor gør ikke en virkelig glat puré på grund af den brede form af basen. Overføre jorden indholdet fra Foodprocessoren til en blender yderligere hakket og blandet med en væske.

Fordybelse

En fordybelse blender kan hurtigt oprette en grov puré med minimal ballade bortset fra et enkelt blad, som kræver rengøring. Fordybelse blender er indsat i en gryde eller skål uden behovet for at overføre ingredienserne. Værktøjet er flyttet gennem blandingen, indtil den når den ønskede konsistens. Fordybelse blendere er ideelle til purere vegetabilske supper, babymad eller stoffer, der hot. Ifølge Bilderback er det svært at fjerne alle stykker med en fordybelse blender.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com