Hvordan at finde den billigste flybillet fra forskellige lufthavne

Hvordan at finde den billigste flybillet fra forskellige lufthavne

At finde den billigste flybillet for flyvninger fra forskellige lufthavne kan spare dig hundredvis af dollars på din næste indenlandske eller internationale fly. Online rejsebureauer er den mest bekvemme måde at sammenligne afgange af lufthavne. I de fleste tilfælde give online rejsebureauer søgemaskiner, så du kan udvide din rejseplan til lokale lufthavne samt lufthavnene i nærliggende byer. Med de penge, du sparer, kunne gøre flyvningen fra en nærliggende by være værd drevet.

Instruktioner

• Bruge et online rejsebureau. Online rejsebureauer som Kayak.com, Orbitz.com og Priceline.com tilbyder side-by-side sammenligninger af konkurrencedygtige flybilletter for flyvninger, der afgår og ankommer i byer rundt om i verden.

• Søg efter flyrejser ved afgang og ankomst datoer.

• Vælg en afgang og ankomst by. Afhængigt af hjemmesiden online rejsebureau, som du bruger, skal du angive en afgang og ankomst lufthavnskode i stedet for et bynavn. For eksempel, skal du indtaste "CVG" for Cincinnati internationale lufthavn.

• Angiver, at du rejseplan er fleksible og du kan afvige og flyve fra de nærliggende lufthavne. Hvis denne indstilling ikke er tilgængelig, giver online rejsebureauer som Priceline automatisk en liste over lokale lufthavne, der tilbyder reduceret flybilletter for de datoer, du har valgt. Denne indstilling er udført i et forsøg på at tilbyde dig den bedste pris.

• Anmeld lignende flybilletter fra forskellige lufthavne i nærliggende byer. En flyvning fra Los Angeles, for eksempel, kunne give en liste over flybilletter for flyvninger fra Bob Hope International Airport i Burbank samt Los Angeles internationale lufthavn i Los Angeles, Californien.

Tips & advarsler

  • I nogle tilfælde, kunne en mindre lufthavn bevise mere bekvem og har kortere ind-linjer. Anmode om lufthavnstransport.
  • Nogle shuttle busser rejser fra by point til lokale lufthavne for en nominel gebyr. Dette er en nem måde at undgå parkeringsafgifter.
  • Overveje, hvis afstanden til at rejse til en nærliggende by er værd de besparelser, du ville pådrage sig fra en billigere flyvning.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com