Gør et fiskeri Net

Gør et fiskeri Net

Typer

Der er to forskellige typer af fiskenet, der er almindeligt anvendt: dyp redskaber og støbning net. Dip netto bruges til at lande fisk uden at forårsage det enhver unødig stress eller risikere at afbryde linjen ved at løfte fisk ud af vandet på linjen. Støbning net bruges mens vade for at fange agn fisk til din fisketur. Begge af disse net er forholdsvis enkel, selv om lidt tidskrævende at gøre. De fleste mennesker vil vælge at blot købe deres fiskenet, men det glædeligt særligt for at bruge fiskeri værktøjer, som du har lavet dig selv.

Mesh

Den vigtigste del af din net vil være trådnet---det er, hvad vil holde fisken. Du kan købe kommercielle netting eller masker til brug for din støbning eller dyppe net gennem nogle hardware, håndværk, speciale fabrikanter og stof leverandører. Gør din egen netting er ikke svært, bare tidskrævende. Du kan bruge sejlgarn (helst voksbelagt) eller tynd nylon pyntesnore for at oprette net. Nylon normalt vil modstå rot længere end vokses sejlgarn, men hvis du forsøger at holde den naturlige du måske føler at det er værd at ofre. Hvis du vælger at bruge sejlgarn, prøv at holde dit net som tør som muligt, når det ikke er i brug.

Det er nemmest at hænge de tråde, som du arbejder med. Bruge negle til at tack en tung stykke reb eller nylon (såsom tøj linje) på væggen. Ikke afskære ender, så linjen til forbliver knyttet til nøgle. Hvis du bruger en shuttle til plads din joinforbindelser, kan så du holde den linje, som nøje fordelt som du ønsker.

Hvis du deltager i hånden, vil du ønsker at space dem omkring en tomme fra hinanden. Dine tråde bør være så længe du ønsker, og cross-strenge bør være mindst en tomme hver linje for knyttet til den suspenderede kø. Du skal bruge en af disse for hver tomme langs de hængende tråde.

Du kan deltage i linjen med en simpel overhånd knude. Du vil deltage med en hængende strand på hver tomme (i rækkefølge), og start derefter den næste cross strand en tomme under den tidligere strand. Dit arbejde vil begynde at ligne en firkantet maske ret hurtigt. Prøv at holde dit arbejde konsekvent, men ikke kæmpe med det for meget, medmindre det skaber et stort hul. Diamond udseendet af andre redskaber vil blive synlige, når du tager ned linjen hængende.Hvis du bruger dit net til støbning, simpelthen tråd den tunge linje gennem hver af de udvendige diamanter i en vævning bevægelse.

Afslutte enderne af trådene med fastgørelse hver enkelt sammen med en ved siden af det i grupper af to. Deltag i tørresnoren ender. Hvis du er klar til at oprette en dukkert net, tage en stribe af nylonmateriale og fold det over kanten af nettet. Sy stof i stedet for at holde enderne færdig.

Efterbehandling

Nogle mennesker siger, du kan binde klipper på din støbning net for vægt, men de er bare ikke pålidelige nok til at bruge på noget du kaste. Det kan være bedre at bruge ældre split skud synk, der er blevet for slidt til brug. Du kan bare vedhæfte dem til de dele, der er på kanten af rebet. Du klemme dem med tang, en hammer eller endda en fast tommelfinger, ligesom du satte dem på dit fiskeri linje.

Hvis du opretter en dukkert net, kan du samle nogle bløde, nye nedfaldne grene (såsom fyrretræ) for at bøje ind i formularen og derefter fastgøre enderne for at danne et håndtag. Du kan også vælge at gå med kommercielt tilgængelige former. For genanvende, kan du overveje at bruge en gammel tennisketcher. Uanset hvad du bruger, kan du bruge enten de samme sejlgarn, som du brugte til at gøre masken for at wrap nylonmateriale på rammen af din dip net, eller du kan bruge en korte pistol. Hvis du bruger en korte pistol, kan du bruge en vandtæt epoxy, så du ikke mister din fangst, hvis en af hæfteklammer bliver løs.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com