Kids måltider for alle

Kids måltider for alle

At finde fødevarer, der venligst en hel familie kan være udfordrende. Mens voksne har tendens til at værdsætte mere sofistikeret varianter, nyde børn ofte enkle fødevarer. Med den rette tilgang, men kan begge smag være tilfredse. To-i-én måltider, for eksempel, kan sammenknebne for visse familiemedlemmer, mens solide kylling retter og flavorful sandwich er sikker på at ramme den rigtige tone på ethvert måltid. Også kan serveres snacks, der balance ernæring med smag.

To-i-én måltider

Madlavning lys Magazine antyder forældre gøre en parabol, der let kan ændres så de passer til både børn og voksne. Krabber kager, for eksempel, er generelt mild med en grundlæggende opskrift lump krabbekød, hvidt brødkrummer, krydderier, æg og mayonnaise. Hvis børn ikke er negativ, kan smagsforstærkere som dild og grønne løg også være inkluderet. Kagerne kan serveres mellem hamburger boller med almindelig mayonnaise og ketchup for børn og voksne kan nyde dem på toppen af årstidens grønne med en blanding af hvidløg, cayennepeber og mayonnaise.

Grillet rejer kebabs er lige så nydes af børn og forældre. Før madlavning, tilføje en valgfri teriyaki marinade med plads til justering forbedrer smag. Børn, for eksempel, måske som en sødere marinade, der omfatter appelsinjuice, mens forældrene kan nyde tilsætning af revet ingefær, hakket hvidløg og Dijonsennep. Rejer kan sauterede eller grillet ananas, løg, peberfrugt eller andre produkter, som børn kan lide.

Kylling

Delish anbefaler cheesy kylling pasta til familien måltiderne. Denne solide opskrift indeholder blomkål buketter, tør hvidvin og Dijonsennep at tilfredsstille voksne smag. Kombinationen af penne, kogt kylling og strimlet ost, men er tilbøjelige til at appellere til børn. I alt er denne parabol svarende til en rig plade af makaroni og ost, men med en dybde af varianter, som vil glæde hele familien.

Delish yderligere tyder på, at ud over madlavning appetitlige måltider, forældrene bør også få børnene involveret i køkkenet. Det er sandsynligt at kvikke deres interesse, så de ønsker at spise hvad der serveres ved måltiderne. Et fad, som børnene kan nemt gøre er BBQ kylling tacos. Dette indebærer ingen madlavning, som en rotisserie kylling er en del af opskriften, og de resterende ingredienser af grill sauce, majs, tomater og frisk lime juice er allerede forberedt. Forsamlingen er lige så enkel, og forældre kan hæld blandingen i en tortilla shell med salat, ost og creme fraiche.

Sandwich

Frokost forslag af KidsHealth er den creme teatralsk agurk sandwich. Denne opskrift er hurtig, kræver kun flødeost, tynde skiver af agurk og hel-hvede brød, og de forsamlede sandwich vil holde i op til otte timer. Børn kan også give køkken bistand med sandwich og derefter nyde en enkel men sundt måltid.

I stedet for oksekød anbefaler Delish, at forældre deres næste batch af sjusket joes med jorden Tyrkiet. Dette er en sundere version med mindre mættet fedt men masser af smag. Desuden hjemmelavet eller dåse sauce kan bruges, og boller er valgfri. Dette tillader forældre at afhjælpe børns ernæringsmæssige behov og mad præferencer alle på samme tid.

Snacks

Pita Vandstær giver en sund snack, der kan serveres til fester, efter skole eller når som helst imellem. For at forberede, forældre simpelthen bage hel-hvede pita kiler og tjene med en blandet dip af græsk yoghurt naturel, spinat og agurk. Salt og peber kan føjes til smag.

Jordbær smoothies giver et nyt spin på snack tid og er sikker på at behage både forældre og børn. Denne drik er svarende til en mælk ryste men er fyldt med sådanne næringsstoffer som protein, fibre og kalcium. Opskriften kalder for isterninger, mælk, hytteost, frosne jordbær og sukker. Lidt vanille ekstrakt kan også tilføjes mens blanding for ekstra smag.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com