Hoteller nær Longdale, Oklahoma

Hoteller nær Longdale, Oklahoma

Longdale er et lille samfund med en befolkning på ca. 300 i den vestlige region i Oklahoma. Longdale er 100 miles nordvest for Oklahoma City og er omgivet af landområder, hvor landbrug og udendørs aktiviteter er populære. Longdale er i nærheden af Canton søen, den største sø i området og en populær destination for sandart lystfiskere.

Longdale og Canton

Det eneste hotel valg inden for Longdale bygrænse er sandart Motel, en lille, familie-ejede og drevne ejendom, der henvender sig til lystfiskere og andre Naturentusiaster, der besøger området. Uden for Longdale er den nærmeste mulighed Canton Motel i fællesskab af Canton, syv miles syd for Longdale. Kantonen har 10 dobbeltværelser og 10 enkeltværelser, alle med køleskab og mikrobølgeovn; Digital satellit-tv; trådløst Internet; udendørs grill og fiskeri guideservice efter anmodning.

Fairview

Fairview er beliggende 12 miles nord for Longdale, hjemsted for Heritage Inn Motel og klassiske Inn. Egenskaben Heritage Inn Motel tilbyder 34 værelser med et udvalg af kongen og queensize seng senge. Der er kabel-tv, mikrobølgeovne og køleskabe i værelser. Den klassiske Inn tilbyder en udendørs swimmingpool, DirecTV, gratis trådløst Internet, og et køleskab, mikrobølgeovn og kaffemaskine i hvert værelse. Heritage Inn Motel og klassiske Inn ligger ved siden af hinanden på nord Main Street.

Okeene

Okeene, som er en 20-mile drive øst for Longdale, tilbyder turister mulighed for at bo på Okeene Motel. Dette ejede familie-ejendommen har 33 værelser med to queen-size senge i hver enhed, tilbyder satellit-tv, trådløst Internet, mikrobølgeovn og køleskab på værelserne, samt tre grill til udendørs madlavning. Okeene er hjemsted for Okeene klapperslange jagt i slutningen af April hvert år, og Okeene Motel er normalt fuld i denne periode.

Watonga

Der er flere indgivelse valg i byen Watonga, 27 miles sydøst for Longdale. Western Inn Watonga tilbyder trådløst Internet, køleskab og mikrobølgeovn, 25-tv med gratis HBO og en Pizza Hut restaurant. Watonga Motel har DirecTV med 30 premium filmkanaler, trådløst Internet, køleskab og mikrobølgeovn. Den ædle hus i Watonga er en bed and breakfast med seks værelser beliggende i en to-etagers bygning, herunder en første sal restaurant, der er anført på det nationale Register over historiske steder.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com