Haircuts for mænd med krøllet hår

Krøllet hår kan være vanskeligt at håndtere, især hvis du har en klipning, der ikke er egnet til krøllet hår. Heldigvis er der mange klipninger, der ser godt på mænd med krøllet hår, uanset om du skære det kort eller lade det vokse. Hvis du tager tid til at ordentligt style din nye cut, vil du se endnu bedre.

Meget kort

Hvis du ikke ønsker at beskæftige sig med din krøllede hår, gå til en buzz cut. Dette er blot, hvornår alle dine hår er barberet, forventer for fuzz over dit hoved.

En anden korte stil er at få dit hår klippe indtil det er 1-2 inches lang. Brug fingrene til at køre styling gel gennem dit hår. Vride og trække dit hår til at gå i forskellige retninger, så at det stikke op på dit hoved. Håret bør ikke være sammenfiltret ned. Ryan Phillippe sports denne haircut (Se ressourcer).

Medium længde

En medium-længde skæres til krøllet hår kan begynde med koniske sider, der er næppe længe nok til at vise din naturlige krøller. Når styling, tørre dit hår mens du trækker bagsiden og siderne af dit hår lige ned, med den lille krølle viser i slutningen.

Som du tørring, trække hår frem på toppen af dit hoved, og anvende mousse for at krølle dit hår på forsiden opad i en rodet stil. Jude Law bærer dette frisure (Se ressourcer).

Lang

Hvis du ønsker at bære dit hår lidt længere---i mellem dine ører og skuldre---vil så den naturligt krøllet look være bedst. Har dit hår klippe lidt kortere i front og længere i ryggen. Hvis du har tonsvis af hår, har din frisør eller barber tynde det ud så at det bliver lettere at administrere.

Shampoo og tilstand dit låse for at holde dem fra at bryde eller bliver kruset. Gælde dit våde hår mousse, og krøller låse omkring fingrene i 1-tommer sektioner til at definere dine krøller. Denne stil er ofte omtales som surfer stil.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com