Fletning stilarter for piger

Fletning stilarter for piger

Om hun har hår ned til midten af ryggen eller kun til hagen, bliver mest små piger træt af at skubbe deres hår ud af deres ansigter, da de spiller. Sikker på, du kan binde det op i en hestehale, men at vælge en fletning giver hende lidt mere stil. Vælg en stil baseret på hendes ansigtsform og tilføje et par af buer til at matche hendes tøj.

Flettet rottehaler

En af de enkleste typografier til at oprette, sammensnoning rottehaler holder dit barns hår ud af hendes ansigt og knude-fri, som hun spiller udendørs. Kan frisere håret, del det ned i midten, samles under hvert øre og braid. Sikre med elastik og wrap med en smuk bue. Du kan designe flere versioner af denne grundlæggende stil. Du kan loop med fletninger over hovedet til andet øre og sikker med bobby stifter eller løkke tilbage under den samme øre og sikkert med elastisk skaber en hoop figur. Eller du binde hår ind i en grisehale og wrap med bånd og derefter fletning båndet ind i håret.

Fransk fletning

En klassisk stil og en lidt sværere at mestre, franske fletning opfanger hår som du fuldføre fletning. Den sædvanlige stil starter fletning forrest i ansigtet, forlader pandehår ud, og braiding langs den midterste del linje tilbage til enderne af håret, før du sikre det med et band. Flere udgaver findes til dette design, dog. Du kan tuck ender under fletning på nakken af halsen og Fastgør det med knappenåle, eller du kan braid til nakken af halsen og samles med en fancy barrette og lad resten hænge gratis.

Delvis fletninger

En enkel stil, der giver mulighed for en del af håret forbliver ned mens sikring del i en fletning, denne stil er ofte brugt af småpiger med længere hår. Forsiden kan være side - eller center-skiltes, og håret er flettet før øret og samledes i hovedet. Denne style kan revideres af sammensnoning halvvejs på ryggen og så kombinere de to fletninger i en flettet til slutningen. Andre delvis fletning stilarter omfatter indsamling af små afsnit på hver side af del og sammensnoning hele afsnittet ned, som resten af håret er gratis. Eller du kunne majs-roll ind i flere rækker eller flette hår sidelæns til bag øret og efterlade resten flyder. Optimere denne stil ved at afslutte det af fletning fra bunden fletning op hovedet indsamling hver fletning, som du fletning til anden siden, indtil du når dit øre og pin nedenunder af nakken af halsen.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com