Korrekte måde at bære afslappet seler

Korrekte måde at bære afslappet seler

Sokkeholdere tjene det primære formål at forhindre en person bukser fra at falde ned, da de lægger på toppen af linning og indhyllingsafstand bærerens skuldre. Men mens sokkeholdere tjener en vigtig funktion, de også spille en rolle i mode som godt. Hofteholder farver og hvordan de er knyttet siger en masse om din personlige stil. Iført afslappet sokkeholdere ordentligt kan øge din overordnede udseende samtidig også holder linning dine bukser på plads, når du sidder.

Instruktioner

• Vælg sokkeholdere, der komplimenterer farven på skjorten. Hvis de clash alvorligt, vil de være distraherende for andre mennesker omkring dig. Sort Hofteholder kan bæres henkastet, da de vil matche med næsten alt.

• Bære bukser, der ikke har bæltestropper. Mens du kan bære et bælte og seler samtidig, hvis du vil, det kan se mærkeligt og bæltestropper uden et bælte kan også gøre opmærksom på sig selv.

• Tillægger casual bukser denim jeans eller khakis clip-on seler. Clip-on seler kan beskadige uldne tekstiler. Business jakkesæt udnytter ofte knappen på sokkeholdere derfor. De clip-on seler kan passe omkring hofte knoglerne i linning.

• Træk seler op omkring dine skuldre, så de er lige. Juster længde ved hjælp af justering af klip, så de ikke synke og ikke er for stram.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com