Sådan Giv dig selv en Brasiliansk Bikini Wax

Sådan Giv dig selv en Brasiliansk Bikini Wax

Jeg har været en æstetiker i 10 år nu. Dette er, hvordan jeg give mig selv en brazilin voks. Det tager nogle praksis, men det er den nemmeste måde at give en til dig selv, at jeg har fundet.

Instruktioner

• Fastlægge en gammel håndklæde for dig selv at lægge siden af en mur. Sætte nogle puder mod den mur, der vil sætte dig ind i en siddende stilling. Sætte et andet håndklæde ud for dig, at du vil angive din voks pot og forsyninger på. Sætte et par små puder eller hånd håndklæder til den side, hvor du kan nemt få fat i dem. Du vil bruge disse til at afstive din håndspejl at se mellem benene. Dobbelttjekke og sørg for du har alt det, du får brug for før du starter.

• Ligge ned på håndklæde med dit undertøj. Holde et ben lige og bøj andet ben så din mund er fladt mod dine lår. Lidt ligesom en flamingo. Du starter på dit ben, der er bøjet.

• Hvis du bruger en opvarmet voks teste et lille beløb på din indre håndled for at sikre det ikke er for varmt. Sætte nogle majsstivelse på en vatrondel og anvende det hver hvor du voksning. Dette vil hjælpe med at forhindre voks fra stikning til din hud. Tage en stor popsicle stick og spredes et tyndt lag voks i retning af hårvækst startende fra den meget ud side af din bikinilinje på dine lår ned til det område, der begynder at kurven under du vil føle en muskel. Ikke gå forbi dette punkt. Når du trækker voks din hud vil poppe op, hvor benet begynder at kurven ned og du vil få et blåt mærke. Spredt lidt tyndere end bredden af dit strip voks.

• Nu kommer sjovt del er det tid til at trække! Holde din hud stram med den hånd, du ikke er at trække med. Holde din hånd parallelt med kroppen og trække lige tilbage. Ikke trække. Træk så hurtigt som du kan. Hvis du trækker langsomt vil det virkelig ondt. Sørg for at holde dig hud stram ikke give slip, eller du vil knuse! Du skal muligvis gøre et par mere strimler på dette område. Stop, når du får lige over skamlæberne. Når du gør dette afsnit ur for dips hvor voks vil poppe op din hud. Hvis du har gøre nogen dips disse områder seperalty, så du ikke knuse dig selv.

• Du vil nu gerne gøre undersiden af låret. Sæt håndklæder eller lille pude inbetween dine ben og lægge håndspejl på håndklæde eller puder, så du kan se hvad du laver. Holde dine ben i samme situation. Du kan muligvis ikke få hele vejen ned. Der er en anden posiiton for dette. Sætte voks på, som du kan og trække. Du skal muligvis gøre et par mere strimler. Stop på skamlæberne. Ordne dine ben og Gentag på anden siden.

• Du er nu klar til at gøre mons. Dette er den kødfulde område lige over din skambenet. Du kan holde begge dine ben lige eller sætte begge ben bøjet ud til siden. Hvad nogensinde er mere behageligt for dig. Påfør voks som før i samme retning som hårvækst på halvdelen til en tredjedel af området. Find et område at holde der vil holde din hud pæn og stram når du trækker. Det vil sandsynligvis være lige under voks ved siden af skamlæber eller endda på det lidt. Fjerne alle hår på dette område.

• Nu du skal kun have hår tilbage på du skamlæber og ned omkring din bum. At få hår på skamlæberne er den vanskelige del. Vinkel din håndspejl så du kan se. Bøj begge ben ud til side som en frø. Brug din mindre popsicle stick for dette område. Anvend voks ca halvvejs ned skamlæber. Nede under voks stramt, og hurtigt trækker. Derefter afslutte den anden halvdelen af det område, du arbejder på og gøre anden siden. Sørg for at du ikke får nogen voks til langt i. Dette er et meget følsomt område og er tilbøjelige til at rive, så vær forsigtig.

• Nu er der bare hår omkring din bum. For at få dette vil du bruge din håndspejl igen. Tage et ben og bøj det op, så din fod er i luften, så du kan se og har adgang til håret. Sprede voks på den ene side og trække hurtig. Derefter ændre ben og gøre anden siden. Afhængigt af hvor meget hår du har dernede kan det tage mere end et par trækker

• Hvis du har nogen herreløse hår, du kan trække disse med din pincet.

• Når du er færdig du kan rense dig selv med lidt olie til at fjerne enhver voks, der sidder fast. Hvis du er tilbøjelig til indgroede hår er den bedste ting at bruge benzol peroxid spot behandling bare ikke få det inde hvor det vil brænde. Acne fri har spot behandling, der virker fint. Brug dette dagligt for omkring en uge efter voksen for at undgå indgroede hår.

Tips & advarsler

  • Lige før din cyklus er det mest sensative tidspunktet for måned for de fleste kvinder. Du vil gerne undgå voksning i løbet af denne tid.
  • Hvis dit hår er virkelig lang vil du ønsker at trimme det ned til en fjerdedel af en tomme. Vær omhyggelig med ikke at trimme til kort eller voks vil ikke kunne greb håret.
  • Hvis du har aldrig vokset sig selv før du måske ønsker at praksis på din shin eller arm før din bikini kan du øve dine træk.
  • Kontroller, at du tester temperaturen i din voks først på din indre håndled.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com