Sådan Care for naturligt krøllet eller bølget tykt hår

Sådan Care for naturligt krøllet eller bølget tykt hår

Forkert omsorg for krøllet og bølget hår kan efterlade dig ligne du har lige været ramt af lyn og El kører lige gennem dit hår. Vejret spiller en stor rolle i enhver hår, men især tykt krøllet eller bølget hår. En fugtig dag øger krøller. En tør dag øger krus. Her er hvordan man passer naturligt krøllet eller bølget hår.

Instruktioner

• Få en frisure, der passer til dit hår. Vælg enten en lange flagrende klipning eller en kort stram klipning. De længere nedskæringer for krøllet hår tillade krøller til at trække op til en strammere spiral. En lang, skær til bølget hår kan trække ud bølgen. Eksperimenter og spørg din frisør hvad den bedste frisuren er til din hårtype.

• Vask dit hår hver anden dag. Vælg en shampoo og conditioner, der er lys på krøller. Se eHow artikel om hvordan du vælger shampoo til krøllet hår.

• Vælg en krus fjerne serum og bruge det hver gang du vasker dit hår eller har brug at kontrollere krus. Anvende den krus-reducerende produkt med fingrene. Lægge en halv teskefuld produkt på fingrene. Ikke sætte det på din hule hånd. Håndfladen er ikke rører krøller. Start i toppen og træk forsigtigt dine fingre gennem dit hår. Kradser håret ved udgangen.

• Få dine krøller i form. Danne krøller look du ønsker dem. Adskille en del, samler krøllerne og gå videre til næste afsnit. Gøre afsnittet som stort eller lille, som du har lyst. For et mere naturligt look, bruge en pick.

• Brug en diffuser på din føntørrer. Ikke alle slag tørretumblere er skabt lige. Vælg en føntørrer med en diffuser lavet til krøllet hår. Følg producentens retningslinjer for tørring hår. Blæse tør så lidt som du kan, for at reducere krus fjenden.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com