Romantiske ting at gøre for en kvinde i Atlanta

Romantiske ting at gøre for en kvinde i Atlanta

Den vidtstrakte byen Atlanta er en kosmopolitisk destination, der vinker rejsende at udforske nye syd. Byen vrimler med et væld af attraktioner, herunder pulserende natteliv, trendy hoteller, museer og flere detail distrikter. Hvis du leder efter romantiske ting at gøre for en kvinde under dit ophold i Atlanta, byder byen på et væld af muligheder, der vil give uforglemmelige minder.

Sun Dial Restaurant Bar og se

Siger intet romance helt ligesom en intim middag for to og Atlanta-området er gået sammen med en række restauranter, der passer regningen. Restauranter er ikke skabt lige, og nogle spisesteder op over resten. Sun Dial Restaurant, Bar og udsigt, beliggende i hjertet af downtown, er en tri-niveau dining facilitet oppe på 72 etage af Westin Peachtree Plaza hotel. Den roterende tagrestaurant er en Atlanta institution, kendt for sin naturskønne elevatorer, uhindret udsigt, moderne amerikanske retter og svagt oplyste spisestue, fyldt med hyggelige par og atmosfæriske lyden af blød musik. Derudover tilbyder de øverste niveauer af anlægget en udsigtsterrasse med teleskoper og en revolverende cocktailbar.

Sun Dial Restaurant, Bar og se

201 Peachtree St. NW Atlanta, GA 30303

404-589-7506

sundialrestaurant.com

Nottingham Shire og vogn leje

Nottingham Shire og transport udlejning tilbyder en mindeværdig måde at turnere downtown området. Hyggelig par transporteres gennem byens gader i open-air vogne trukket af dansk Shire udkast til heste. Ture udføres af dygtige rejseledere og sidste 15 til 60 minutter i varighed. Bemærkelsesværdige seværdigheder langs ruterne tour omfatter Centennial Olympiske Park, CNN Center, downtown business-distriktet, Georgia Aquarium og Underground Atlanta. For ultimative inden for romantik, anmode om en tur i en Askepot vogn; de giver en mindeværdig måde at se byen samtidig med at princess eventyret til livet.

Nottingham Shire og vogn leje

556 Tift St. SW

Atlanta, GA. 30310

404-622-0526

carriageforhire.com

Stedsegrønne Marriott Conference Resort

De stedsegrønne Marriott Conference Resort ligger inden for 20 minutters kørsel af downtown, på maleriske Stone Mountain Park, det perfekte sted at nyde en forlænget romantisk weekend. AAA rated fire diamond resort er beliggende i 3.300-acres af park lander fyldt med stedsegrønne træer, vandre- og cykelstier, flodbådene og en sø. De stedsegrønne Marriott Conference Resort tilbyder 336 moderne værelser med dundyner, marmorbadeværelse og egen balkon med udsigt over bjergene eller søen. Egenskaben vrimler med en lang række romantisk faciliteter, herunder en rummelig lobby med trægulve og pejse, en fuldt serviceret spa, saunaer, boblebade, udendørs swimmingpools, roomservice og flere lakefront spisesteder, der spænder fra gourmetrestauranter til caféer. Ekstra faciliteter inkluderer gratis parkering og entré til Stone Mountain Park.

Stedsegrønne Marriott Conference Resort

4021 Lakeview passage

Stone Mountain, GA 30083

770-879-9900

Marriott.com


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com