Nordlige gedde forordninger

Minnesota Department of Natural Resources website bemærker, at lystfiskere kan fange nordlige gedde med både lokker og levende agn, fordi fiskene er sådan en "glubende rovdyr." Nordlige gedde forekommer i søer og floder i mange af staterne i den nordlige del af kontinentet, med mange stand til at nå store størrelser, hvis der findes tilstrækkelig mad og dækning. Forordninger er på bøger i disse regioner med hensyn til fiskeri efter nordlige gedde.

Gedde taske grænser

Stater har forordninger vedrørende antallet af nordlige gedde en lystfisker kan holde i løbet af en dag med fiskeri. Kendt som taske begrænsninger, disse tal varierer mellem stater, med det beløb, du kan holde ofte relateret til hvordan rigelige nordlige gedde er i en tilstand. For eksempel i Connecticut, hvor northern gedder er en indførte arter i visse søer på tværs af staten, er den daglige pose grænse to gedder. I Indiana er den daglige pose grænse tre gedde. South Dakota har en pose grænse for nordlige gedde på seks fisk, mens Colorado har ingen grænse for antallet af gedde du kan holde.

Minimum længder

Stater pålægge minimumslængde forordninger i mange tilfælde for nordlige gedde, som de gør med andre rovfisk. En fisk skal være en vis længde for dig at holde fisken lovligt, hvis du måtte ønske. Hvis fisken er kortere end den mindste længde, skal du frigive det. I Connecticut er den mindste længde for en nordlige gedde 26 inches. I Indiana er den mindste længde mindre, med en nordlige måle 20 inches betragtes som en juridisk keeper. Store gedder stater, herunder Colorado, har ingen minimum længder til nordlige gedde.

Open Season

Åben sæson for nordlige gedde ofte afhænger af kroppen af vand, hvor du ønsker at fiske for denne art. Connecticuts afdeling for miljøbeskyttelse hjemmeside viser, at du må fiske efter gedder året rundt i alle vandløb og søer undtagen dem lukket for fiskeri for dele af året. For eksempel, Pachaug Dam i den østlige del af Connecticut har ikke lukket sæson for northerns, men Bantam sø i vestlige Connecticut har en fredningsperiode for gedde fra slutningen af februar gennem den tredje uge i April. Forordninger som disse er fælles på tværs af USA vedrørende gedde.

At indføre gedde

I nogle stater er northern gedde invasive arter i visse farvande. For eksempel, i det yderste sydøstlige og i den sydlige og centrale dele af Alaska er nordlige gedde ikke en hjemmehørende arter som de er i hele meget af resten af staten. Den nordlige gedde kan decimere fiskeri når indført med vilje eller ved et uheld i visse farvande. Gedde vil dræbe og spise fisk som Chinook laks og regnbueørred. Af denne grund er det ulovligt at transportere, frigive, besidde eller eksportere levende fisk eller deres æg i Alaskan farvande uden særlig tilladelse. Alaska Department af fisk og vildt hjemmesiden siger, at denne forordning beskytter andre arter fra de skadelige virkninger af rovfisk som nordlige gedde.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com