Familien Campingpladser i det nordlige Californien

Familien Campingpladser i det nordlige Californien

Familien Campingpladser i det nordlige Californien tilbyde rejsende en bred vifte af valg med hensyn til geografi. Uanset om du er interesseret i kystområder, bjergene eller søen camping, familie-venlige websteder er tilgængelige som tilbyder drive-up adgang og faciliteter såsom toiletter, brusere og vaskeri. De fleste familien campingpladser tilbyder også programmer eller attraktioner, der specifikt henvender sig til børn og teenagere.

Pfeiffer Big Sur State Park

Big Sur ligger langs Highway 1, 26 miles syd for Carmel, naturskønne udsigt over Stillehavet, flere vandrestier, der spænder fra let, fladt gåture til anstrengende stigninger og flere State Park og US Forest Service strande, der er åbne for offentligheden. Nogle Campingpladser i Pfeiffer Big Sur State Park er beliggende langs floden Big Sur. RV camping er tilladt for rigge med en maksimal camper længde af 32 fod. Hotellets faciliteter omfatter brusere, toiletter, et supermarked, en café og Wi-Fi adgang inden for 150 til 200 fod af butikken. Big Sur Lodge er beliggende i parken og kører en "lejrbål Program" i løbet af sommeren for børn under 6 år af alder og børn i alderen 7-12, programfunktioner karakter uddannelse, kunst og kunsthåndværk, og historien seks dage om ugen.

Pfeiffer Big Sur State Park

Big Sur Station No.1

Big Sur, CA 93920

800-424-4787

Parks.ca.gov

Calaveras store træer State Park

Calaveras store træer State Park er beliggende i Sierra Nevada-bjergene i regionen høj Sierra Calaveras County, som er omkring en time og en halv fra Stockton, California. Dette er Californiens længste kører turistfaciliteter, og det er hjemsted for "Opdagelse træ," den første tree bemærket af Augustus T. Dowd i 1852 til officielt dokument eksistensen af en Sierra redwood grove i regionen. RV campingpladser rumme rigge med en maksimal trailer længde 30 fødder. Park faciliteter inkluderer toiletter, brusere, picnicområder og et besøgscenter. Stanislaus floden løber gennem parken, at skabe muligheder for fiskeri og svømning for hele familien at nyde. Calaveras Big træer stat Park tilbyder også en Jr. Ranger program og aktiviteter for børn i sommermånederne.

Calaveras store træer State Park

Postboks 120

Arnold, CA 95223

209-795-2334

Parks.ca.gov

Coyote sø/Harvey Bear Ranch County Park

Kendt som "Coyote Bear", giver denne county park gæsterne en 635-acre søen, der tilbyder båd lanceringen ramper og fiskeri. Svømning er ikke tilladt, men vandsportsaktiviteter såsom jetski, vandski, sejlads, kano og kajak opfordres. Parken tilbyder 74 campingpladser og familievenlige faciliteter såsom brusere, toiletter og rastepladser. Hvert websted tilbyder en brand pit/grill, mad locker, picnicbord og brolagte slip. Parken tilbyder også 18 RV websteder at funktion vand og elektriske tilslutninger. 4,595-hektar stor park byder på 23 miles af vandrestier til cykling, vandreture og ridning.

Coyote sø-Harvey Bear Ranch County Park

10840 coyote Lake Road

Gilroy, CA 95020

408-842-7800

parkhere.org


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com