Sådan størrelse Pearl Izumi sko

Sådan størrelse Pearl Izumi sko

Pearl Izumi gør en vifte af beklædning og fodtøj til udendørs sport, herunder fodtøj til løb og cykling; disse produkter er ofte set i brug af professionelle cykelryttere, løbere og triatleter. Med linjer for både mænd og kvinder bruger virksomheden amerikansk dimensionering for sine løbesko, mens cykling sko er store i Euro-standard. Euro-standard er dimensioneret i centimeter og kan være forvirrende for dem, der ikke anvendes til målinger. Ud over standard størrelser tilbyde Pearl Izumi også sko i store størrelser.

Instruktioner

Løbesko

• Måle din mund størrelse. Udføre måling i den sene eftermiddag, da dette giver din fod tid til naturligt svulme, giver mulighed for en mere nøjagtig dimensionering. Besøg til en sportsforretning, der sælger Pearl Izumi produkter og har butik medarbejder størrelse din mund med et måleinstrument. Sørg for at have ansat foranstaltning for bredde og længde.

• Prøv på Pearl Izumi sko er relevante for din løbestil i din målte størrelse. Bekræfte, at skoene har 1/4 til 1/2 inches af plads i boksen tå, samt at Mid sko ikke snøre foden.

• Køb perle Izumi sko med din korrekt pasform målt foden størrelse og PI amerikanske skostørrelse. For eksempel, hvis din fod blev målt som 9 1/2 D, størrelse Vælg et par Pearl Izumi sko 9 1/2 D.

Cykelsko

• Har målt foden. De cykelsko tilbydes ikke i bredder, så koncentrere sig om foden længde måling. Anerkende, at Pearl Izumi cykelsko tendens til at køre små, så når dimensionering skoen til din fod, begynde at forsøge Pearl Izumi sko en halv størrelse større end din måling.

• Lære skostørrelse i Euro-standard, målt i centimeter. For eksempel, de fleste europæiske voksen størrelser start i størrelse 38 og gå til størrelse 48. Ved omregning mellem europæiske og amerikanske størrelser, bruge Pearl Izumi konvertering chart (Se ressourcer).

• Gå mindst fem til ti trin i de cykelsko og tjekke for tå strejker på tå-box. En korrekt størrelse Pearl Izumi cykel sko passer stramt som en handske men ikke er så stram, at tæerne stykket mod slutningen af sko.

• Sidde på en træner cykel eller din cykel om muligt; mange cykel butikker har tester cykler at prøve sko. Drej pedalerne og føler for tå crunch.

Tips & advarsler

  • Fordi størrelse konvertering mellem EU og USA størrelser bruger en let bue, er der ingen sæt beregning at gøre passende dimensionering konverteringer. Bruge en dimensionering diagram til at konvertere størrelserne.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com