De bedste måder at gøre håret blødere

Udsættelse for elementer og overdreven styling kan forårsage hår til at blive tørt og sprødt. Nogle af de bedste måder at gøre håret blødere er gennem korrekt hårpleje, rutine conditioning og daglig beskyttelse. Et par enkle justeringer af din hårpleje regime kan straks forbedre udseendet og fornemmelsen af dit hår, hvilket gør det mere overskueligt og bløde.

Regime

Korrekt hårpleje er en af de bedste måder at gøre håret blødere. Få hår trimmet hver 6-8 uger for at snip off tørret, spaltede spidser og forhindre beskadiget hår fra opdele akslen. Ikke shampoo hår hver dag, da det strimler hår af sine naturlige olier og hurtigt tørrer ud tråde. I stedet rense dit hår med et par dråber af shampoo hver anden dag. Arbejde shampooen ind i en skum på din hovedbund, koncentrerer sig om rødderne. Lad sæben suds dryppe ned dit hår som det skyller gennem. Tillad dine hår blive tør et par gange om ugen, fordi tørring og styling med en føntørrer, fladjern eller curling wand trækker fugt fra håret, gør det mindre bløde.

Betingelse

Nærende hår regelmæssigt med en fugtgivende conditioner er en fantastisk måde at gøre håret blødere. Selv på dage hvor du ikke shampoo, gnide en balsam i enderne af dit hår, lad det i blød i et par minutter. Vask den ren med koldt vand for ekstra glans. Mindst en gang om ugen, dyb-condition hår i ti minutter med et produkt, der vil afhjælpe grove hår og efterlader dit hår overskueligt og bløde, selv efter blot én anvendelse.

Beskytte

Beskytte dit hår fra den udtørrende virkning af sol, vind og varme. Før du går udenfor, spritz en varme protectant spray hele hår. Disse letvægts produkter udføre godt på nogen hårstil eller type. Kigge efter produkter, der indeholder organisk, hår-sunde ingredienser som protein, grønalger, shea butter og aloe.

Skift din pudebetræk til en silke eller satin stof som bomuld pudebetræk kan absorbere hår olie og fugt, tørrer det ud. Hvis du farve dit hår, tale med din stylist om yderligere behandlingsmuligheder, der vil hjælpe med at holde håret blødt og håndterbare.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com