Hoteller nær topmødet Lake Drive i Tallahassee, Florida

Området i Tallahassee nær topmødet Lake Drive er nær Florida State University, hjemsted for Seminoles, og Florida A & M University, hjemsted for Rattlers. Området ligger 20 minutter fra Tallahassee Regional Lufthavn og tæt på de antikke bil Museum og Florida Capitol-bygningen. Hvis du rejser her i sommeren, forvente, at vejret er solrigt og varmt. I løbet af vinteren, være forberedt på regnen.

Staybridge Suites Tallahassee

Staybridge Suites ligger på topmødet Lake Drive i Tallahassee. Dette hotel ligger 10 miles øst for Florida State University. Hovedstaden byen Country Club ligger i nærheden. Hotellet består helt af fuldt møblerede suiter. Alle gæsterne har adgang til gratis Tøjvask, et sundheds- og fitness-center og udendørs swimmingpool. Staybridge Suites tillader kæledyr, men kræver et ikke-refunderbart depositum på pet. En gratis varm morgenmad serveres dagligt. Hver tirsdag til torsdag, er en supplerende Sundowner Reception afholdt i det store rum, byder på drinks og snacks. Nærliggende restauranter omfatter Charlies sted, en restaurant og bar fem miles fra hotellet.

Country Inns and Suites Tallahassee

Country Inns og Suites er off Interstate 10, under en mile fra topmødet Lake Drive. Country Inns og Suites er et ikkeryger-hotel. Gæsteværelserne er udstyret med højhastigheds-Internet, køleskab, mikrobølgeovn og en kaffemaskine. Gæsterne kan vælge mellem standardværelser eller Executive Suites, som har en ekstra stue med en sovesofa. Hotellet tilbyder en gratis varm morgenmad dagligt. Nærliggende restauranter kan nævnes i Cross Creek Creekside Grill, ligger mindre end 1/2 mil fra hotellet og byder på panoramaudsigt over hovedstaden Creek golf course. Andre nærliggende restauranter omfatter den østlige Kinesisk Restaurant og Paulina's Pizzeria. Hotellet er fem miles fra søen Lafayette arv Paddling stier, hvor besøgende kan vandre eller padle en kajak gennem vådområder.

Best Western Seminole Inn

Best Western Seminole Inn er en mile vest for topmødet Lake Drive i Tallahassee. Det er i nærheden af Florida State University, Florida A & M University og Odyssey Science Center. Hotellet serverer en daglig gratis varm morgenmad. Samtlige gæster får et gratis adgangskort til Gold's Gym. Værelserne har køleskab, kaffemaskine, mikroovn og højhastigheds-Internet. Hotellet har en udendørs swimmingpool. Kæledyr er tilladt. Best Western hoteller er rytter-venlige og tilbyde en belønningsprogram for bikers. Harley-Davidson ryttere kan drage fordel af ekstra rabatter og besparelser.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com