North Carolina Tennis lejre

North Carolina Tennis lejre

Mens North Carolina kan være kendt for sine grill, er det også en førsteklasses beliggenhed for læring tennis blandt saftig bjerglandskab. Børn i alle niveauer kan deltage i tennis lejre for at forbedre deres færdigheder eller lære grundlæggende. Tager en lejr på en veletableret college kan endda hjælpe dem med at finde venner til sidste gennem undergraduate skole.

University of North Carolina i Chapel Hill

Carolina Tennis School ved University of North Carolina i Chapel Hill tillader eleverne til at bo for en dag lejr eller natten lejr. Studerende aldersgruppen er 9 til 17 år gammel. Med en 1-til-5 lærer-elev forholdet får de omfattende uddannelse tid med instruktøren. Regelmæssig camp sessioner består af hulspil, boring, aircondition og strategi. Turneringen sessioner omfatter singler match play, fordobler match play, aircondition, strategi og boring. De kan også bruge video analyse, som er beregnet til at forbedre en spillers forståelse af deres spil.

Carolina tennisskole214 Glandon kørselChapel Hill, NC 27514919-929-7000carolinatennisschool.com

Grove Park Inn

Grove Park Inn Resort and Spa giver de studerende i alle aldre med tennis instruktion på klinikker for voksne, juniorer og børn. Tennis complex har klassificeret en af de "50 største Tennis Resorts" af Tennis Magazine. Tennis sjov camp er en sommer lejr udbydes til kids alderen 4 til 14. Det varer en uge fra 9 am til 2 kl. Prisen er $225 pr. barn pr. uge i 2010. Eleverne lære grundlæggende, afhængig af deres grad. For at tilmelde dig, skal forældre efterlade en besked på sports kompleks voice mail.

Grove Park Inn290 Macon Ave.Asheville, NC 28804828-252-2711groveparkinn.com

Hertug atletik

Duke University tilbyder en vinter indendørs tennis camp for alle niveauer af tennisspillere, selv om de fleste er turneringsspillere. De er typisk avancerede spillere i high school, der spiller med USA Tennis Association, det styrende organ i tennis. Det kører i løbet af aftenen for 2 1/2 måneder fra 6 til 8 PM En anden mulighed er tilbudt gennem den hule Rock Racquet Club for aldre 5-16. Det er en vinter ferie camp en uge før jul, som tilbydes også på Duke indendørs domstole. Det varer fra 9 am til 1 PM

Duke UniversityP.O. Box 90555Durham, NC 27708919-684-2633goduke.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com