Sådan behandler ømme lægmuskler på grund af Jogging

Mange mennesker jog som en form for hjerte-kar-motion, men ømme lægmuskler gør erfaringer ubehageligt. Det er vigtigt at behandle ømheden, så du kan fortsætte med jogging på en regelmæssig basis. Behandle din ømme lægmuskler ved opvarmning og nedkøling, kører med ordentlig form, ved hjælp af varme og is til lindring og iført de rigtige løbesko.

Instruktioner

• Kalve kan blive øm uden en ordentlig opvarmning. Før din løbetur, varme op ved at strække med bevægelse (dynamisk stretching) i mindst fem minutter. Gode øvelser springe, høje knæ, butt spark og laterale blander. Dette vil engagere og varme op lægmuskler.

• Altid jog med ordentlig form. Land på din forfoden/midfoot først i stedet for hæl til tå. Holde dine skuldre fra dine ører og ikke flytte dine arme på tværs af din krop. Holde albuerne tæt på dine sider og opretholde en oprejst stilling med en lille fremad lean på hofter/talje. Dette sikrer, at du ordentligt engagere lægmuskler på hvert trin.

Sådan behandler ømme lægmuskler på grund af Jogging

Dette er en god kalv strækning kan du gøre næsten overalt.

Efter din løbetur, straks cool af statisk stretching din tre lægmuskler: soleus, gastrocnemius og peroneal. Statisk stretching bruger ingen bevægelse, men i stedet har strakt stilling i mindst 20 sekunder.

• Herefter bruge self-myofascial release (SMR) til at fjerne mikro-sammenvoksninger i dine lægmuskler. For at minimere disse møre steder, langsomt rulle din kalv musklerne over en skum rulle.

• Brug en ispose eller en kold komprimere til ikke mere end 20 minutter hver fire til seks timer til at lindre smerter og reducere inflammation.

• Bruge en varmepude eller varme lappe i 20 minutter mere end tre gange om dagen til at mindske smerter og slappe af kalven muskler.

• Hvis ovenstående trin ikke behandle din ømme lægmuskler, skal du muligvis nye løbesko. Besøg speciale kører butikken, ortopæd eller fysioterapeut, og bede om en ganganalyse at vurdere din biomekaniske abnormiteter og kører mekanik.

Tips & advarsler

  • Ikke skum-roll på bagsiden af knæet eller din ankel. Holde skum rulle specifikt på muskelvævet, dvs. mellem bunden af din kalve (over ankel) gennem toppen af dit kalve (under knæet).

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com