Hvordan at vandtæt en læderjakke

En klassisk læderjakke er en garderobe korte, der kan aldrig gå ud af stil. Kun iført din jakke udendørs på en regnvejrsdag kan være en risiko, men fordi vand kan gøre reelle skader på læder. Hvis du ønsker din læder investering til at holde op i år, er imprægnering en god ide - så længe du kender den rigtige måde at gøre det.

Hvorfor vandtæt

Vand kan skade din læderjakke ved at danne midlertidige obligationer med læders naturlige olier, hvis det er tilladt for at sidde på materialet. Disse naturlige olier er hvad smøre læder fibre, givet det blød, smidig føler og glat udseende. De også bidrage til at gøre materialet mere holdbare. Når vand obligationer med olier, det svækker de protein obligationer, der holder fibrene sammen, så de er mere tilbøjelige til at bryde. Som et resultat, kan din læderjakke blive stiv og tør. Vand kan også efterlade pletter og striber på læderet, og disse vandmærker er yderst vanskeligt at fjerne, når de opstår.

Silikone frastøder vand

Silikone spray danner en barriere over overfladen af din jakke, så vand perler op og er frastødt før det kan suge ind i læderet. En olie-baseret silikone spray virker godt på de fleste glatte, full-grain typer læder. For en jakke af lodden læder, nubuck eller ruskind, vælge en letvægts vandbaseret silikone spray. Fordi disse læder er mere porøst, de kan opsuge de tungere oliebaserede sprays og blive misfarvede. Silikone imprægnering spray kan gøre din jakke, føler lidt glat, og over tid de kan have en tørring virkning på læderet, så ikke bruger dem for ofte.

Akryl Copolymer og imprægnering

Akryl copolymer sprays udnytte nyere teknologi til at gøre læder vandtæt. De akryl copolymerer i spray skabe en net-lignende barriere, der er for fin for vandmolekyler passere igennem, men stadig porøs nok til at tillade din læderjakke til at trække vejret. I modsætning til silikone spray, Akryl copolymer sprays vil ikke forlade din jakke glatte enten, og du behøver ikke at bekymre sig om misfarvning. De arbejder for alle typer af læder.

Tips til fugtisolering

Ren altid din jakke før du bruger en vandtætning produkt. Tørre læder med en blød klud; holde tøjet tørt, så din jakke ikke er våd, før du begynder vandtætning processen. Når det er tid til at anvende spray, placere din jakke på en bøjle og hænge det på et sted, hvor du nemt kan nå alle sider. Hold kan af imprægnering spray ca 1 fod fra jakken og spray jævnt over hele overfladen. Sørg for at arbejde i et godt ventileret område for at undgå at indånde spray. Tillad din jakke tørre helt, før du bære det. Fordi nogle vandtætning sprays kan misfarve læder, altid teste dit produkt i en inconspicuous sted at se, om der er nogen reaktion før sprøjtning hele jakken.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com