Sådan Cook gryderet kød uden Browning

Sådan Cook gryderet kød uden Browning

Når det kommer til oksekød gryderet, er bruning kød en mulighed, ikke et krav. Kød brun ikke ved tilstedeværelse af fugt, så du er nødt til at holde gryden dækkes for at opretholde en dampende, no-browning madlavning miljø. Du også nødt til at koge gryderet kød i et par minutter først at rense de flydende proteiner – også kendt som den "skum" der indsamler på overfladen af den madlavning væske--når du ikke brun kødet. Madlavning oksekød gryderet uden brunfarvning giver det en lettere, renere smag, og du spare tid ved at udelade den sviende og deglazing trin.

Instruktioner

• Opskåret oksekød i 3/4-1-inch terninger og læg den i en tung bund gryde, som en hollandsk ovn eller støbejern eller tung bund gryde. Dække oksekød med 3 eller 4 inches af vand og bring det i kog.

• Skimme størknet proteiner og skum fra vandet, mens oksekødet koger. Afløb oksekød i en salatslynge og skyl det under koldt vand. Braklægning af oksekød og skyl puljen.

• Returnere puljen til brændeovnen og koge lige dele fedt og mel i det, indtil det udvikler en blond farve, ca. 10 minutter. Du behøver kun omkring 1 spiseskefuld hver af fedt og mel for hver quart af lager, du vil bruge; ragout tykner hovedsagelig gennem reduktion og inddragelse af kartofler.

• Hæld om en kop af mad syre i gryden. Tør rød vin eller dåse gryderet tomater tilføje en rig smag og har nok syre til mør oksekød under tilberedningen.

• Tilføje nok bestand eller bouillon på panden til at dække oksekødet af et par inches sæson at smage til med kosher salt. Cover pan og bringe det til en lav småkoge, derefter koge oksekød i ca. 1 time.

• Tilføj kartofler og aromatiske og skarp ingredienser til ragout efter oksekød simmers i 1 time. Grundlæggende gryderet aromater omfatter mirepoix, eller løg, gulerødder og selleri; urter, laurbærblade, timian kviste og persille stilke; og krydderier, som hele sorte peberkorn. Du kan binde urter og krydderier i cheesecloth at gøre at fjerne dem lettere, når du er færdig.

• Tilføje nok bestand eller vand til at dække ingredienserne og lad det simre ragout indtil oksekød tenderizes og væsken tykner, omkring 30 til 45 minutter. Fjern de aromatiske urter og krydderier og sæson ragout at smag. Slut af med frisk hakkede krydderurter og tjene.

Tips & advarsler

  • Da du ikke browning gryderet ingredienser, kan du blot føje alt til en langsom komfur på én gang og sæt den til lav. Kok gryderet i 3 eller 4 timer og tjener.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com