1950s hårtørrer

1950s hårtørrer

Den første hårtørrer, opfundet i 1920s Tyskland, kombineret teknologi af et elektrisk varmeapparat med en støvsuger. Det oprindelige design blev produceret under varemærket Halliwell og var stor, lavet af metal og meget omfangsrig. Hårtørrer var faktisk det første stykke af husholdningsudstyr at drage fordel af den omfattende brug af plast. Men 1950s bragt andre ændringer, som de nye frisurer årti nødvendige revisioner i design og funktion af hårtørrer.

Hætte tørretumbler

Under den første del af 1950 bar kvinder deres hår i krøller. Den nemmeste måde at få disse krøller for disse kvinder med glat hår var enten gå til en skønhedssalon og få en permanent krøller i--nu bare kaldes "perma"-- eller at sove i hår ruller. General Electric bygget en motorhjelm model hårtørrer, der lignede en badehætte med en slange, der er knyttet til den. Dette tillod varm luft at cirkulere gennem motorhjelm, således at curlere at arbejde på den halve tid. Motorhjelmen tørretumbler forlod også hænderne fri til at anvende make-up eller udføre andre opgaver.

Teknologiske fremskridt i 1950s hårtørrer

Hood hårtørrere, som dem der bruges i saloner, optrådte første gang i 1950 ' erne. Til brug i hjemmet var hårtørrer i 1950 ' erne meget mere tiltrækkende end deres tidligere kolleger på grund af udviklingen i den motor teknologi. Silent-kører induktion motorer var langt mere populær end den omfangsrig og støjende børste motorer fra tidligere modeller. GEC hårtørreren fra 1954 virkelig forandret fremtidige tørretumblere fordi det husede motor inde fan, så det var usynlige udefra. På grund af dette, kan kroppen blive mere kompakt.

Bærbar sag hårtørrer

Snart blev cap blow-tørretumbler betragtet som for omfangsrig til hverdagsbrug og frisurer ændres, så kvinder ønskede større, fyldigere hår. Svaret var en bærbar hårtørrer. Denne bærbare hårtørrer kunne sluttet til en stikkontakt og bruges som en håndholdt enhed. Når tørring blev gjort, ville hårtørreren være skjult under vasken eller i en skuffe. Motorhjelm-stil hårtørrer også begyndte at kommer i sådanne tilfælde, Westinghouse og General Electric Portable Bonnet-stil hårtørrer, der begge kom med en hætte, slange og bæretaske, så kvinder kunne pakke det hele op i sagen efter hver brug.

Håndholdt hårtørrer

Pifco prinsesse Ensemble Model kom i 1958 og blev en af de første hårtørrer ligner moderne tørretumblere. Tidlige versioner kom med en hætte og slange hook-up og også med en styling kam, svarende til de vedhæftede filer, der kommer med en hårtørrer i dag. Senere modeller havde en silent motor, en enorm forbedring over den larmende blæser af de hætteklædte tørretumblere fra tidligere i dette årti. Modellen kom i blå, pink og fløde. Morphy Richards model H1 hårtørrer kom med en fod så kvinder kunne bruge det håndfri.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com