Hvordan til at rense beskidte golfbolde

Intet gør en golfspiller lykkeligere end at åbne en helt ny kasse med golfbolde lige før en kamp. I virkeligheden er købe nye golfbolde en bekostelig bestræbelse, hvis du vælger at få nye golfbolde, hver gang du spiller. Golfbolde flyver sandere og længere når ren. Derfor påvirker tilstanden af dine golfbolde direkte kvaliteten af dit spil. De fleste golfbaner har bolden rengøring enheder på banen med det ene formål at medvirken golfspillere, når de ramte bolden ind i ru, sand fælde eller vand fælder. Men vil du bruge mere tid rengøring din golfbolde end at spille hvis du kun bruge renere på kurset. Lad os se på andre måder at rense beskidte golfbolde.

Instruktioner

Hvordan til at rense beskidte golfbolde

• Placer dine golfbolde inde sølvtøj kurven i opvaskemaskinen. Sæt opvaskemaskine til en normal rengøring cyklus, omfatter vaskemiddel og tænde den. Varmen fra opvaskemaskinen vil ikke skade golfbolde og vil fjerne de fleste af snavs fra golfbolde.

• Fyld en spand med varmt vand og en 1/2 kop hvid eddike. Kaste golfbolde i varmt vand og lad dem i blød et par timer. Dette vil løsne selv de hårdeste snavs. Skyl golfbolde under varmt vand. Hvis der er genstridige pletter fra alger eller mudder, hæld eddike på en klud og krat golfbolde. Sørg for at skylle grundigt for at fjerne eddike.

• Fyld en spand med varmt vand og smide i tre protese rengøring tabletter. Disse tabletter vil boble og skum for at fjerne pletter fra de beskidte golfbolde. Sørg for at skylle bolde grundigt efter brug af denne metode.

• Placer golfbolde i en netto lingeri taske og kaste det ind tøj vasker. Indstille maskinen til en regelmæssig cyklus, herunder vaskemiddel. Bolde kommer ud ren.

• Tackle snavs på de mest beskidte golfbolde ved at blande en lille mængde blegemiddel og opvaskemaskine vaskemiddel (helst pulveriserede) i spanden. Bruge en tandbørste til at skrubbe ud de mest genstridige pletter.

• Fjern permanent markør aksemærker fra golfbolde ved hjælp af en Mr. Clean Magic viskelæder. Sørg for at bruge disse glat underlag når golfbold er tør.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com