Aktiviteter i Hot Springs, VA

Hot Springs sidder i Shenandoah-dalen i Bath County, Virginia. Naturlige varme kilder acres af naturskønne skove og vandløb og rige dyreliv lokker mange besøgende til området. Fjedrene trak besøgende til regionen så tidligt som 1750. Det første hotel, som var på stedet, hvad er nu Homestead Resort, opførtes i 1766. Området tilbyder turister en bred vifte af aktiviteter.

George Washington National Forest

Warm Springs Ranger distrikt af George Washington National Forest, beliggende i Hot Springs, har masser af interesse for udendørs entusiaster. Distriktet tilbyder nogle af de bedste fluefiskeri i Shenandoah-dalen med området vandløb og søer rigelige med ørred. Besøgende nyde camping, svømning, sejlsport og vandski på søen Moomah. Der er 120 miles af naturskønne vildnis stier velegnede til vandreture, backpacking og ridning.

George Washington National ForestWarm Springs Ranger distriktskontor540-839-2521

Allegheny udendørs Center

Allegheny Outdoor Center giver mountainbike og kano ture og huslejer, at indføre besøgende til den maleriske Allegheny kløft. Funktionerne center guidede kajakture på søen Moomah, guidede vandreture efter bjergstier, og pedalen og padle-ture. Halv dag, hel dag og tre-dages ture er tilgængelige.

Allegheny udendørs Center888-752-9982304-536-3596

Gaarden

Gaarden er en luksusresort i Hot Springs, tilbyder en golf, spa og ski destination. Gæst aktiviteter omfatter ridning, ørredfiskeri, skeet, tennis, petanque, skøjteløb, downhill skiløb og snowboarding og et "reb kursus." Andre gæst faciliteter inkluderer en børneprogrammer program, guidet natur vandreture, biograf, konferencefaciliteter (maks. 100), indendørs og udendørs opvarmede pools og hestevognskørsel. En bred vifte af spa-tjenester er tilgængelige. Feriestedet har 3 golfbaner, herunder nationalt rangeret Cascades Golf Course. Ekspert instruktion er tilgængelig på Academy Golfskole. Golfbanen blev for nylig restaureret til den oprindelige 1923 William S. Flynn design.

Gaarden

1766 Homestead kørselHot Springs, VA 24445540-839-1766thehomestead.com

Ashwood skole antikviteter og Museum

Ashwood skole, bygget i 1908 som en high school, var den første kommercielle skole i Bath County. Efter at have afsonet som en grundskole fra 1927-1969, det blev restaureret og er nu en antik butik og museum. Blæk wells, flagermus, bolde, lomme knive, bøger, mønter, kugler og skriveborde er udstillet, inddrives fra arkæologiske udgravninger af skolegårde. Butikken sælger antikke skabene, vintage tekstiler, farm borde, stole, bøger, glas og amerikanske folkekunst.

Ashwood skole antikviteter5604 Sam Snead Hwy.Hot Springs, VA 24445540-839-2348

Shopping

Homestead resort i Hot Springs tilbyder mere end 20 specialbutikker, tilbyder kvinders tøj og smykker, Køkkengrej, børnetøj, fotografering, bad og spa-produkter og en række butikker med speciale i ski apparel, spa slid og golf gear.

Laura's Boutique og Loft på Main Street i Hot Springs tilbyder en eklektisk udvalg af mærkenavn kvinders tøj og tilbehør. To gange om året, (første weekender i marts og September) store udsalg er afholdt.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com