Hvor hen til krog oppe en RV parabol til DirecTV

Hvor hen til krog oppe en RV parabol til DirecTV

Mange autocampere kommer med parabolantenner installeret, og disse parabol antenner skal arbejde med DirecTV satellit-system. Tilslutning din RV parabol til DirecTV minder meget om forbinder det i dit hjem. Den største forskel er montering af antennen. I de fleste tilfælde bør du kun montere og sikre parabol midlertidigt for når køretøjet er parkeret. Stadig gælder de samme regler om en uhindret udsigt over den sydlige himmelkugle.

Instruktioner

• Montere og sikre din parabol holdning på enten taget eller et stativ mount på jorden. ved hjælp af dens monteringsbolte og din skruenøgle. Den nøjagtige placering af parabol antenne kan variere afhængigt af bilens præcise placering.

• Vælg en placering til modtageren. DirecTV modtageren kan kommer i forskellige størrelser, og mange passer ind i en af dine RV kabinetter. Du, også kan være i stand til at montere den på væggen ved hjælp af bøjler og skruer.

• Tilslut en længde af coax kabel til modtagerens inputport. RG-59 kabel fungerer, hvis du har en kort afstand fra fadet til boksen. Hvis det går forbi 25 fødder eller anden grund, kan du prøve RG-6.

• Linkt modtagerens kabel til en tilsluttet din parabol antenne. Hvis RV er en væg kabelstik, Tilslut parabol kablet til den yderste port og modtagerens kabel til den indre havn.

• Rute kabler gennem et vindue, hvis du ikke har ovennævnte vægstikket. Forbinde to kabler ved hjælp af en dobbelt-koaksial portadapter.

• Tilslut modtagerens output til TV-apparatet. Dette kan gøres med RG koaksial RCA composite, komponent eller HDMI-kabler, afhængigt af hvad de modtager og TV kan tage. TV skab bør have et hul til at dirigere kabler gennem.

Tips & advarsler

  • Når du tilslutter parabol, kan du aktivere sæt og gå til menuen DirecTV at få de nøjagtige koordinater for din placering og justere den parabol holdning i overensstemmelse hermed.

© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com