Hvad er forskellen mellem Bearnaise & Hollandaise Sauce?

Hvad er forskellen mellem Bearnaise & Hollandaise Sauce?

Uanset om du spiser kød eller grøntsager, en supplerende sauce bringer nye smagsvarianter og gør det muligt at opleve din mad på nye måder. Mens nogle saucer del lignende ingredienser, som bearnaise sauce og hollandaise sauce, er de markant anderledes i smag, sammensætning og historie. Forvirrende de to saucer kan resultere i smag du ikke kan forvente eller nyde, så meget opmærksomme på de ingredienser, du bruger, og de skridt, du tager ved udarbejdelsen af dem.

Historie

Nogle gange refereret til som "mor" sauce til bearnaise, har hollandaise sauce ikke altid samme navn. Det var en gang omtalt som "sauce Isigny" til en by i Frankrig. Men når smør produktionen ophørt under første verdenskrig, anvendte i denne sauce smør blev importeret fra Holland, fører til navnet "hollandaise." Bearnaisesauce, på den anden side blev først oprettet i Paris i 1800-tallet. Det var opkaldt efter Henry IV, der var født i Bearn, Frankrig.

Ingredienser

Hollandaise og bearnaise saucer indeholder forskellige ingredienser. Hollandaise er tilberedt med æggeblommer, citronsaft, smør, salt og cayennepeber, med varianter, herunder ingredienser som skalotteløg og timian. Bearnaise indeholder disse samme ingredienser, men kan også omfatte kørvel, knuste peberkorn, estragon og hvidvin eddike. Både hollandaise og bearnaise er opvarmet i kasseroller at producere tyk, cremet saucer.

Servering

På grund af deres lidt forskellige ingredienser serveret hollandaise og bearnaise saucer med forskellige fødevarer; blande dem op kan resultere i utraditionelle kombinationer. Bearnaise er typisk serveres med oksekød, bøf eller skaldyr. Det kan også bruges som dip til brød. Hollandaise, dog, er generelt serveret med grøntsager eller æg. Æg Benedikt er en parabol, hvor hollandaise sauce hældes over æg, engelske muffins og Canadian bacon.

Smag

Hollandaise sauce er en tyk emulsion sauce med en smag af æg og cayenne; Du kan bruge mere eller mindre cayenne smag undervejs emulsion. Bearnaise, men er cremet og ikke så tyk som hollandaise. Mens det bevarer æg smag, giver tilsætning af peber, eddike og skalotteløg det en mere klar, skarp smag, der kan være for stærk for nogle ganer.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com