Sådan Cook med jomfru eller almindelig olivenolie

Sådan Cook med jomfru eller almindelig olivenolie

Spektret af forbrugsmaterialer olivenolie spænder fra gnubbet til regelmæssig, "light" og "ekstra let" olier. Alle disse olier arbejde godt for madlavning sunde måltider, men det kan være mere omkostningseffektivt at bruge ene over den anden. Ekstra jomfruolie og olier er uraffineret, kommer fra den første presning af frugten og er dyrere. Regelmæssig olivenolie kombinerer kemiske raffinement med en blanding af jomfruolie. Sidstnævnte er en billigere valg, selv om nogle smag er tabt i processen.

Instruktioner

• Støvregn jomfru olivenolie over brød. Denne "efterbehandling" olie har en renere smag end almindelig olivenolie, så det er bedst at bruge når du vil fremhæve smagen af olien.

• Blend jomfru olivenolie med friske krydderurter, eddike eller andre krydderier og brug som en salat dressing, sauce eller tilføje til dampede grøntsager eller fisk lige før servering.

• Sauté med regelmæssig olivenolie. Denne mere raffineret olie reagerer godt på høj varme. Varm en stegepande med én eller to spiseskefulde olivenolie før tilføjelse af løg, hvidløg og andre grøntsager til en røre-yngel.

• Oprette en gnide med regelmæssig olivenolie og friske krydderurter såsom rosmarin, salvie eller merian og liberalt coat kylling, svinekød eller oksekød inden stegning i ovn. Denne olie kan også bruges til sviende kød, gnide det direkte på kødet eller hælde en spiseskefuld på panden lige før tilberedning.

• Varm en lille mængde af regelmæssig olivenolie i en pande og tilsæt krydderier såsom kanel, muskatnød, spidskommen, paprika, chili pulver eller hvidløg salt. Kog i et minut og tilføje en eller to kopper af blandet nødder på panden. Rør olie og nødder sammen indtil de er godt belagt for en hurtig, varm snack mad.

Tips & advarsler

  • Gemme dine olivenolie i køleskab eller spisekammer, hvor det bliver mørkt og køligt. Varme og lys vil bidrage til olie at dreje harsk, hvilket gør det uegnet til brug.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com