Tips til at hakke løg

Tips til at hakke løg

Hakke løg er en grundlæggende og væsentlige køkken opgave, som forlader mange mennesker teary-eyed eller frustreret. Da løg er udgangspunkt for mange supper, gryderetter og saucer, er lære at hugge dem effektivt gavnligt. Et par enkle tricks vil gøre en verden til forskel, når hakke løg.

Chill det

Tips til at hakke løg

Skalotteløg har en mere mild smag end løg.

Løg indeholder stoffer, der forårsager mange mennesker til at græde, når skære dem. Et enzym, der reagerer med det naturlige vand i vores øjne til at forårsage en brændende fornemmelse. Disse enzymer er bremset hvis løg er koldt, så 10 minutter før du planlægger at hugge det op, placere løg i fryser eller køleskab. Det er også nyttigt at skære i roden end sidst.

Skræl det

Skær løget i halve, bredde-wise (ikke gennem roden) og skræl huden væk fra kødet. Det er vigtigt at fjerne ikke blot de papery yderste lag, men også lag under, fordi det kan være lidt tørt.

Skær det

Tips til at hakke løg

En sløv kniv er farligere end en skarp kniv.

Med det afskårne side af løg på skærebrættet, oprette skiver (eller brædder) næsten til roden med en meget skarp kokkens kniv. Sørg for at guffe under fingrene på den hånd, der holder løg så de ikke vil få hakker hvis kniven smutter.

Hak det

Tips til at hakke løg

Hakkede frosne løg er fantastisk til brug i supper.

Efter du har foretaget plankerne, holde din hånd på toppen af løg, skubbe lidt på det med håndfladen. Gøre en eller to horisontale nedskæringer i løg, mod roden. Endelig, Placer kniv spidsen på Skærebrættet og forsigtigt hak løg, vuggende kniv frem og tilbage for at skabe ensartede stykker. Brug den samme teknik på anden halvdelen af løg.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com