Punk tøj stil ideer

Punk tøj stil ideer

Ligesom den musikstil, der startede det, er punk rock mode stærkt varierende look, der kan være ekstremt simple til ekstremt detaljerede. Siden starten, punk mode er blevet meget kommercialiseret og fortsat har en følgende i dag, både masseproducerede og håndlavede.

Standard Punk

Standard punk mode er ofte forbundet med bands som the Ramones og sammenstød. I almindelighed, disse punkere, hvor læder og denim med bekæmpe støvler. Den standard punk kan også sport pigge og kæder til at tilføje til kanten. Der er som regel en stærk vægt på gør det selv-modifikation til denne stil af tøj. Rips, tårer og self syninger er hverdagskost. Bælter er ofte spækket med metal pyramider. Læder og denim jakker ofte har patches til at udtrykke bands eller politiske synspunkter og kan også funktionen spikes eller studs.

Glam Punk

Glam er en af de ældste og mest transcendente punk stilarter. Denne stil er tilknyttet grupper i begyndelsen af 1970 's ligesom New York dolls og fortsatte i 80 's med hår metal bands som Motley Crue. Glam punk er ekstremt androgyne med stor makeup, hår, lyse farver og glitter. Usædvanlige og overdreven kostume er ofte båret af glam punk med en fejring af ironisk værdi eller dårlig smag.

Anarko-Punk

Anarko-punk er en stil af mode, at politicizes traditionelle punk rock stil. Anarko-punk er kendt for sin alle sorte militaristiske udseende med kraftig brug af anarkistiske symboler og slagord. Anarko-punk er magen til standard punk, men ofte ikke taget til ekstremt for subkultur. Færre pigge og aparte frisurer er slidte, men de deler karaktertræk som stramme bukser, band skjorter og bekæmpe støvler. En bue-punk har også stor vægt på bekæmpelse af dyremishandling ved at undgå hårprodukter testet på dyr og imiteret læder.

Pop Punk

Pop punk, som er den mest kommercialiseret udseende, indeholder grundlæggende elementer af punk og skater mode. Bandet t-shirts med slips, tørklæder, blazere, med Dickies bukser er hverdagskost. Plain lærred sko eller nedløbsrør bukser kan også være slidte.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com