Hvordan at oprette en rejseplan for at rejse

Rejser er en stor oplevelse, og den bedre forberedt du er ruter, mål og finanser, jo mere sjovt det kan være. Imidlertid kan ikke alle rejseeventyr planlægges langt i forvejen. Du kan finde dig selv midt i en ferie og føler sig tvunget til at rejse til et bestemt sted for en specifik tour, eller at møde en person i et andet land.

Instruktioner

• Opret en liste over de tour selskaber du er villig til at arbejde med. Derefter kontakte dem personligt om deres priser og tidsplan. Også spørge, om de har diskonteret eller forholdsmæssig priser for rejsende, der ikke vil blive optaget til komplet tour. Spørge dem om deres særlige tilbud i øjeblikket, og sørg for at fortælle dem om dine rejseplaner. De kan bedre hjælpe dig, hvis du kan identificere de steder, du ønsker at gå og længden af din ferie.

• Når du når det første land på din rejse, besøge sine nærmeste turistkontor. Referencer som kort og bøger kan fås online før rejsen, hvis du har en idé om, hvor du rejser. De fleste landes turistkontorer har hjemmesider. Men hvis du finder dig selv i en uplanlagt placering, at kontakte byens turistkontor vil give dig med oplysninger, brochurer og anbefalinger på hvor de skal gå og hvad at se.

• Få oplysninger om den specifikke virksomhed fra turiststeder, og oprette en prioriteret liste over steder du ønsker at besøge. Leverandører og andre repræsentanter for kundeservice ved behov for rejsende; turiststeder har normalt et væld af oplysninger tilgængelige gennem brochurer og erfaringer med andre rejsende. Nå ud til folk, der har været til det sted, du tænker om at besøge, da deres historier vil give dig en reel fornemmelse for stedet. Dette vil hjælpe dig med at beslutte hvilke lokationer til at gå til første. Også, kan arbejde med en tour virksomhed gennem en henvisning garner du, en rabat eller andre incitamenter.

• Shoppe rundt for tilbud online supplement til din rejse. Du kan finde flybilletter, hoteller og udlejningsbiler fra forskellige virksomheder på din liste. Opret din egen rejse eventyr. Nogle gange, placerer en tour virksomhed en høj markup på en turné, som du kan få billigere i en anden virksomhed. Spørg de virksomheder, du arbejder med hvis du kan tilmelde dig bare for turen, i stedet for hele pakken med fly og feriedestinationer.

• Vurdere dine behov, hvis du er på et budget. Prioritere budget først, hvis du arbejder i en prisklasse, da du ikke vil finde dig selv i en ukendt land med ingen penge i lommen. Hvis du kan bestille en flyvning af dig selv online til en lavere pris, gøre det. Nogle store selskaber som STA Travel har kontorer over hele verden - så hvis du allerede er kunde, det kan være mere bekvemt for dig at planlægge en tur med en virksomhed, du allerede har arbejdet med.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com