Shaggy Pixie frisurer

Shaggy Pixie frisurer

En kort, langhåret nisse skåret er ideel til kvinder, der ønsker at vaske og bære deres hår uden at begå for meget tid til styling. Nisse nedskæringer er blevet spottet på berømtheder som Kiera Knightley og Victoria Beckham og er en moderne måde at bære kort hår. Stilen består af masser af kort, hakkende lag, som kan defineres ved hjælp af hår voks. Selv afskårne kræver minimal tid i morgen til stil, skal du flere besøg til salon for trims at holde din frisure i form. Masser af variationer af korte shaggy stilarter findes. Uanset om du foretrækker din hår glat, lige, spikey, bølget eller tekstureret, kan du finde en nisse stil der passer til næsten alle ansigtsform og personlighed.

Kort afgrøde

En kort afgrøde er en tekstureret nisse skåret, hvor håret er ultra kort med lille spikey sektioner af hår i hele som giver tekstur og definition. Denne stil bør være skåret til at fremhæve dine bedste facial funktioner, som dine øjne eller kindben. Den korte afgrøde kan skæres i masser af måder med mere volumen på bagsiden, krone eller en lignende længde over det hele. Tilføje højdepunkter eller lowlights til en kort, vil beskåret stil give dig dybde og definition til at bringe bedste frem i din cut.

Nisse med pandehår

Meget korte nisse afgrøder kan omdannes eller personlig ved at tilføje en række forskelligt indrettede pandehår. Berømtheder, herunder Rihanna har eksperimenteret med deres nisse nedskæringer ved at tilføje vinklet, stump eller tjavsede pandehår. Tjavsede pandehår give en shaggy effekt, der kun kræver en lys mængden af produktet til stil. Hvis du har en større panden, vil vinklede side-fejende pandehår skjule dette og fremhæve smukke øjne. Tilføje pandehår til din lodne afgrøde vil ramme dit ansigt og opdatere dit look, skåret giver nisse mere alsidighed til stil.

Elfin

Elfin nedskæringer har opholdt sig i mode i nogle år og kvinder konstant tilpasning og opdaterer dem. I stedet for en tekstureret skær over hele hovedet, en alfeagtig cut har kortere sider og kan optage tjavsede pandehår. Elfin snittet er meget lav-vedligeholdelse, fordi siderne og bagsiden er skåret så tæt på hovedet. Razor-skæring teknik stylister brug at opnå denne elfin stil vil blødgøre de ansigtstræk og taper enderne af håret. Lege med stylingprodukter kan dramatisk ændre udseendet af selv de korteste af nedskæringer ved spiking op afsnittene tilbage eller iført hår glat og slanke.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com