Hvordan man starter en High Fashion linje af tøj

Starte din egen virksomhed er altid udfordrende arbejde. Uanset om du ønsker at åbne din egen restaurant eller tro du har den næste store opfindelse, er det svært at få tingene væk fra jorden. Start din egen high-end mode linje kan være tidskrævende, vanskelige og til tider smertefuld, men Læs videre og se hvis du har hvad det tager for at gøre din high-end mode linje en realitet.

Instruktioner

• Har en frisk idé. Markedet kan være overmættet, når det kommer til en verden af designer varer. Sørg for at din idé er noget nyt. Er der noget allerede tilgængelige på markedet svarer til hvad du vil tilbyde? Hvis ja, hvad gør dit produkt bedre? Spørg venner, familie og naboer til at veje ind på dit koncept, og være klar til kritik. Husk, at for at lykkes i modeverdenen noget du skal overstråle kunstnere, der er toppe i deres håndværk. Du vil konkurrere med high-end mode linjer, der har eksisteret i årtier, så du vil have et begreb, der er friske og moderne, men vil også stå sin prøve af tid.

• Oprette en forretningsplan. Enhver succesrig virksomhed brug for en vellykket business plan. Stirrede en high-end mode linje vil betyde tonsvis af tid og hjerner, afsat til operationen. Oprette en forretningsplan, der virker for din aktuelle tidsplan. En tid linjen er en effektiv måde at få en idé om hvor hurtigt du vil udvikle mærket og hvad du skal bruge i hver fase af planlægning for at komme til det næste trin. Sidde med nogen du tillid (en kollega, en væsentlig anden eller en mentor, for eksempel) for at tage et kig på din forretningsplan og tilbyde henvisninger. Husk, at det sjældent går efter planen, så fortvivl ikke, hvis tingene går ud af kurs og du er nødt til at omgruppere. At være en succesfuld virksomhed person handler om rullende med slag.

• Komme i gang. Jo før du går i gang, jo hurtigere vil du vide, hvor du skal foretage justeringer. Være parat til at bruge næsten al din tid på at designe din samling, at bringe det til life, markedsføring, at finde gratis hjælp hvor du kan få det, og at være den eneste sjæl bag din etiket. Vær ikke bange for fiasko, og hvis plan A ikke virker, være parat til at komme tilbage to gange så hårdt med plan B. Du skal bruge plads til at komme i gang, men mange mode linjer (både moderne og høje ende) blev startet i garagen, kælderen eller ekstra soveværelse af kunstnerens hjem. Har dit koncept og kollektion designet, så gå videre til valg af stoffer og materialer og syning samlingen.

• Flyt fremad. Når din forretningsplan er gennemført og samlingen kommer sammen, begynde at tale med en advokat til at få nogen juridiske spørgsmål af vejen. Dette vil koste penge, så sørg for du er forberedt for investeringen. Nogle ting er ikke i første omgang nødvendigt for et mærke (varemærker, patenter), men de kan være nyttigt senere, hvis virksomheden vokser. Find en advokat, der gør du føler dig tryg og passer til dit budget. Du kan finde advokater, der specialiserer sig i kontrakter ved at gøre en simpel søgning online eller i din lokale gule sider. Hvis du ønsker at måle varemærkesucces til en vis grad, åbne en online butik hvor klienter kan gennemse og købe dine varer. Dette tillader dig at se, hvad der er mest populære uden at fylde store ordrer, der kan komme med stormagasin og boutique købmænd.

• Få dit navn derude. Samlingen er smukke, de rette ting er i spil. Hvad nu? Tja, hvis du ikke har budget til at hyre en public relations-virksomhed, være din egen PR og gøre alt for at få dit navn derude. Hit op lokale butikker og varehuse og lad dem vide du er åben for erhvervslivet. Fordi du sandsynligvis ikke har penge til at skallen for showroom plads endnu, overveje at leje ud en lille plads og holde en reception, hvor købere og redaktører kan tjekke din fyre, og få tæt og personligt med personen bag etiketten. Få venner overalt du går, og med business kort i hånden, Sørg for mennesker ved dit firmanavn, før de forlader din sight.

Tips & advarsler

  • Husk at starte en virksomhed i enhver industri er hård, så vær forberedt på de hindringer, der ligger forude. Være sikker på du har tid og penge til at afsætte til sådan en stor bestræbelse, og Omgiv dig med folk, der ønsker at se dig trives. I slutningen af dagen, slår intet den følelsesmæssige støtte fra familie og venner, der kan hjælpe dig med at komme igennem de hårde tider, at starte din egen virksomhed kan bringe.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com