Ting at gøre med korte frisurer

Ting at gøre med korte frisurer

Der er en misforståelse, at kun langt hår kan bære den mest stilfulde frisurer. Men mange korte frisurer er lige så sjov og flirtende som mellemlange og lange hår. Kort hår kan være let at vedligeholde og stil: alt det kræver er et par tilbehør og nogle kreativitet.

Holde det lige

Brug en glatning jern til at glatte dit hår. Dette vil give et meget anderledes look til bølget eller krøllet hår. Hvis dit hår er allerede lige, bruge jern til at polere det. Det vil give dit hår et færdigt look. Glatte hår, bare tage 2-tommer sektioner af det og langsomt trække jern gennem dit hår fra top til bund

Bruge hårspænder og Pins

Hårspænder og stifter ikke kun holder håret på plads men kommer i forskellige farver og stilarter, der vil matche ethvert outfit. De kommer med mousserende rhinestones, bånd og endda buer. For et afslappet look, få fat i en del af dit hår i front, trække det tilbage og fastgøre den til toppen af dit hoved.

Få lag

Lag giver kort hår med stil. En side med lag forme ansigtet er en let skære for en stylist til at udføre og det er let at holde. Lag og dele tilføje figur til krøllet, lige eller bølget hår.

Sætte på en hovedbøjle

En bøjle er langt den nemmeste styling tilbehør til brug med kort hår. Der er masser af farver, stilarter og materialer og alt du skal gøre det sætte det på dit hoved.

Farve det.

Hvis du er på udkig efter en større ændring, er farvelægning dit hår den bedste måde at gøre det. Du kan købe farve kits på en skønhed levering butik eller har en professionel salon kolorist gøre det, men dobbelt-tjekke for at sikre, at du ikke har nogen allergier til hårfarver. Ifølge et CBS news historie fra 2007, har hårfarve allergi været stigende på grund af para-phenylendiamin eller PPD, ingrediens findes i farvestoffer.

Foretage små Ponytails

Bare fordi dit hår er kort betyder ikke, at du ikke har en hestehale. I stedet for at gøre en stor hestehale, gøre en lille en ved hjælp af kun øverst halvdelen af dit hår. Du kan endda gøre to små og lav ponytails ved at opdele dit hår i halve og holder sektionerne på plads med en elastik.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com