Hoteller nær Tennille, Georgien

Hoteller nær Tennille, Georgien

Tennille, Georgien regninger sig selv som en "stationsbyen", dels fordi det eksisterer kun på grund af den tidlige railroad system. Oprindeligt voksede station 13 på Central Rail Road og Kanalkompagniet spor mellem savanne og Macon, Tennille i sidste ende til en by i sig selv med industrien og shopping. Dem, der besøger Tennille vil finde ferieboliger i nærliggende byer, herunder Sandersville, Wadley og Milledgeville.

Villa syd Motor Inn

Villa syd Motor i Sandersville har en swimmingpool, forlænget ophold suiter, værelser er udstyret med 27-tommer fladskærms-tv og en parkeringsplads, som kan rumme store lastbiler. Ejendommen omfatter mødelokaler og en placering, der gåafstand til fastfood og shopping. Det er også bare en lidt mere end en times kørsel fra Augusta, hvor Masters golfturnering afholdes hvert forår.

Wadley Inn

Wadley Inn tilbyder værelser til handicappede og tillader kæledyr til at bo for et ekstra gebyr. Praktisk til jagt, fiskeri og andre udendørs aktiviteter i nærheden af Wadley, hotellet tilbyder også 24-timers assistance på sin døgnåben reception samt gratis trådløs internetadgang. History buffs kan besøge courthouse i Jefferson County, mærkning Georgiens første permanente statens hovedstad, samt de nærliggende uafhængighedskrig kirkegård.

Dage Inn Sandersville

Ejere af kæledyr kan bringe deres lodne kammerater med dem til dage Inn Sandersville eller bord dem på kenneler ligger inden for to mil af hotellet. Gæsterne kan også drage fordel af den gratis morgenmad og spise i restauranten på selve ejendommen eller tage i områdets attraktioner herunder Brown House Museum og tidsfordriv middag Theatre.

Holiday Inn Express Milledgeville

I nærheden af historiske seværdigheder i Milledgeville, tilbyder Holiday Inn Express adgang til Tennille samt campusser i nærheden Georgien College og Georgia State University. Bekvemt beliggende nær Hatcher Square Mall, har hotellet en opvarmet indendørs swimmingpool og adgang til fuld fitnessfaciliteter på tværs af gaden.

Hampton Inn Milledgeville

Hampton Inn Milledgeville tilbyder ikke kun adgang til historiske seværdigheder, Georgien, men også charme og gæstfrihed som i syd er berømt. Bekvemt beliggende nær lokale årlige jazz og kunst festivaler, hotellet har mødelokaler og tilbyder assistance med at planlægge ture eller arrangementer for store grupper.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com